Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Holnapi tesztelők hogy vagytok...

Holnapi tesztelők hogy vagytok? :-)

Figyelt kérdés
Mennyien vagytok? :-)
2011. nov. 24. 17:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
52%
Nagyon izgulok!!
2011. nov. 24. 17:54
 2/18 anonim ***** válasza:
52%
Elozo vagyok.. te hogy eled meg?
2011. nov. 24. 17:54
 3/18 A kérdező kommentje:
Ó, én még őrlődök. Van ugyan egy 25-ös tesztem, de szerintem én csak pszichésen vagyok terhes, így még nem akarok tesztelni. Reggel mindig meggyőzőm magam, hogy még ne, estére megbánom és megfogadom, hogy majd következő reggel akkor is megcsinálom. Ez megy már két napja, de még csak mára nem várom. Most viszont azon agyalok, ha nem jön meg reggel, lehet mégis megcsinálom.. :-)
2011. nov. 24. 18:03
 4/18 anonim válasza:

én mára nem vártam és + lett délután!! ez az én kis történetem! nagyon szurkolok nektek!!!!

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2011. nov. 24. 21:17
 5/18 anonim ***** válasza:

Én is holnap tesztelek, bár én még csak a 11. dpo-n leszek. És izguloooook! Legyen már reggel! :))

Írjatok ám, hogy kinek mi lett! :)

2011. nov. 24. 21:33
 6/18 A kérdező kommentje:

21:17 GRATULA!!!! :-)

Nálam a jóstesztként használt ovu full nega, és nem is érzem, hogy terhes lennék. A te ovu teszted egyértelmű volt, már korábban is olvastalak, nagyot csalódtam volna ha nem tesztelsz pozit HCG-vel is! Én nem hiszem, hogy összejött nálunk, de szeretem mások pozijait nézni, felrakhatnád :-)

2011. nov. 24. 21:56
 7/18 anonim ***** válasza:
sziasztok a legelso vagyok! Gratulalok a pozi teszthez
2011. nov. 24. 22:17
 8/18 anonim ***** válasza:
Bocs veletlen mindig elkuldom :) Kerdezonek: en is ugyan igy vagyok ... valahol legbelul erzem h a holnap reggeli egy akkora minusz lesz.. de remenykedek hatha.. en is erzem h nem vagyok terhes de neha elbizonytalanodok mert vannak apro jelek... nem figyelem 0ket hanem pl baratom szol ram ... h ne igyak lefekves elott mert mindig kijarok wcre meg apro jelekbol...de tobb ilyen is van
2011. nov. 24. 22:21
 9/18 anonim válasza:
köszi a gratulációkat! nagyon szorítok nektek! írjatok h mi lett
2011. nov. 24. 22:34
 10/18 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Lehet ma én is tesztelek egyet. Bár a logikus énem azt mondja minek...de ki tudja. :D MAjdnem 6 hónapja szültem, azóta kisebb eltérésekkel jön meg. Elvileg a hétvégén kéne, hogy megjöjjön, de lehet csak jövőhéten. Kiváncsi vagyok, hogy jól éreztem-e a peteérést. Természetesen nem csak ezért tesztelek. Reménykedünk mielőbb egy kis testvérben is. Csak alig merem leírni, hogy szerintem ez a hónap más, mint a többi. Végül is ha nem lesz igazam, bőven van még időnk. :) Kicsit azért izgulok!

2011. nov. 25. 06:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!