Holnapi tesztelők hogy vagytok? :-)
én mára nem vártam és + lett délután!! ez az én kis történetem! nagyon szurkolok nektek!!!!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Én is holnap tesztelek, bár én még csak a 11. dpo-n leszek. És izguloooook! Legyen már reggel! :))
Írjatok ám, hogy kinek mi lett! :)
21:17 GRATULA!!!! :-)
Nálam a jóstesztként használt ovu full nega, és nem is érzem, hogy terhes lennék. A te ovu teszted egyértelmű volt, már korábban is olvastalak, nagyot csalódtam volna ha nem tesztelsz pozit HCG-vel is! Én nem hiszem, hogy összejött nálunk, de szeretem mások pozijait nézni, felrakhatnád :-)
Sziasztok!
Lehet ma én is tesztelek egyet. Bár a logikus énem azt mondja minek...de ki tudja. :D MAjdnem 6 hónapja szültem, azóta kisebb eltérésekkel jön meg. Elvileg a hétvégén kéne, hogy megjöjjön, de lehet csak jövőhéten. Kiváncsi vagyok, hogy jól éreztem-e a peteérést. Természetesen nem csak ezért tesztelek. Reménykedünk mielőbb egy kis testvérben is. Csak alig merem leírni, hogy szerintem ez a hónap más, mint a többi. Végül is ha nem lesz igazam, bőven van még időnk. :) Kicsit azért izgulok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!