Ki nem várja nov.10. -ére? Hogy vagytok?
PA,
Én 9-én nem várom.
annyi a tünetem, nagyon fájnak a melleim, iszonyúan fel vagyok puffadva és nem kívánom az édességet, meg nincs semmi folyásom. ami amúgy szokott lenni.
hamarosan kiderül!
neked van valami tüneted?
PA,
lehet holnap tesztelek egyet...nem tudom. félek, mert One Step 10 es tesztem van, amiről sok rosszat hallottam. lényegében nem is olyan,mint egy 10 es teszt.... na,majd reggel meglátom:)
Először is az elsőnek írom..Nekem anno ez volt a tünetem h abszolút nem kívántam az édességet :) ami nálam nagyon furi volt.MEg mellfeszülés. Az eredmény már 27 hós :).
Én 8.-ára nem várom,de ma már jön valami kis vér tuti megjön sajna :(! 4.hónapja ...:(
Én 10-ére nem várom!
Tüneteim:
-mellfeszülés,érzékeny bimbók
-étvágy fokozódás
-néha derékfájás.
Én 8.dpo-n kíváncsiságból csináltam ESTE! 1 25-ös tesztet,halvány pozi lett.
Aztán a 9-en és 10-en is és mindegyik halvány pozi lett!
Már 2 gyermekem van és mindkettőnél ezek voltak a tünetek,így hiszek a teszteknek,meg a megérzésemnek!
Már csak abban reménykedem,hogy jól megtapadt a babánk és minden rendben lesz!Első hónapunk volt!
Mindenkinek szorítok,hogy hasonló jókról számoljatok be a napokban!
Sziasztok
én is 8-10-e közöttre várom,
tünetek: mensi szerű has fájdalom néha és mellfeszülés
nagyon reménykedem már 6 hónapja próbálkozunk, ha most sem jön össze lemegyünk a dokihoz
PA,
Nos én ma reggel ++++++++++++ teszteltem!!! egyből kettőt csináltam meg. egy One-Step 10 est és egy Corax-ot,ami 25 ös szerintem, bár ezt nem láttam rajta sehol feltüntetve.
2 nap múlva nem várom,de gondoltam egy merészet és megcsináltam:)
itt vannak előttem a tesztek és jól látható mind a két csík!!! hihetetlen boldog vagyok!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!