Aki a hét végére nem várja, hogy vagytok? Nekem tegnap óta barna folyásom van, de más semmi. Ez jó, vagy rossz?
Sziasztok!
hetvegere NEM varom, semmit nem erzek.
Sziasztok,
Én is hétvégére nem várom... Még semmi különöset nem érzek.
A.
Csatlakozom, ma vagyunk olyan PÉ után 13nappal kb,de pontosan nem tudom. 13napja láttak a petefészkemben érett tüszőt.
Mai tesztem nega....
Majd pénteken tesztelek.
Szia!
Én 16.-ára nem várom. Már 2 teszten túl vagyok. Persze még nem mutattak semmit :( Melleim feszülnek, érzékenyek, hasam szurkál, "mindjártmegjön" érzésem van. Ma min. rózsaszínes váladékozás volt (csak a wc papíron láttam)
Harmadik Babánk lenne! :)
Nagyon reménykedünk!
22:20-as vagyok :)
A barnázgatás, pici pecsételő vérzés állítólag nem baj. A beágyazódást is jelezheti (a beágyazódáa a köv.menst. idejére esik általában)
Mi 3.-án voltunk együtt védekezés nélkül (előtte-utánna védekeztünk) tehát ez a 10. napom. A beegyázódás pedig 7-10.napon történik.
Ne haragudjatok, ha sokat írtam, de nincs kivel megbeszélnem :( "Csak" a férjemmel, de Ő ugye férfi :)
22:13-as vagyok.
A mellbimbóm nagyon érzékeny, és néha szúró érzés. Meg hasgörcs. Háát, nem tudom hogy baba lehet-e. Eszemmel tudom, hogy megfog jönni, de a szívem reménykedik benne.
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!