Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki a hét végére nem várja,...

K.Andi83 kérdése:

Aki a hét végére nem várja, hogy vagytok? Nekem tegnap óta barna folyásom van, de más semmi. Ez jó, vagy rossz?

Figyelt kérdés
2010. szept. 14. 18:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Szia, elso vagyok negativat teszteletem!Drukkolok neked!!
2010. szept. 15. 07:55
 12/24 anonim ***** válasza:

sziasztok!

cicim feszül 1 hete ,gyenge hányinger elég sűrűn(pl most is) és ma reggel pici rózsaszines folyás a wc papíron-(ez asszem nem jó jel

11 dpo,vasárnapra nem várom!

szorítok mindenkinek,és szombaton tesztelek ha addig semmi.E.

2010. szept. 15. 09:05
 13/24 anonim ***** válasza:
szia!én péntekre nem várom.semmit nem érzek a szokásos mellfeszülésen kívül.talán kicsit többet alszom ,fáradtabb vagyok,de ez csak az időjárás miatt:)
2010. szept. 15. 09:16
 14/24 anonim ***** válasza:

Nekem a mensi előtti barnázás a mensimet jelezte. És meg is jött, így nem teszteltem...

De én nem ide tartozom, én jövő hétvége körülre nem várom.

2010. szept. 15. 15:08
 15/24 A kérdező kommentje:
Még mindig barnázom,és kb.3 napja enyhe hányingerem is van. Más még mindig nincs.Szerintetek??? Köszi a sok hozzászólást,sokat jelent. Első baba lenne.
2010. szept. 15. 19:37
 16/24 anonim ***** válasza:

barnázás hányingerrel=lehet babó!és tudjátok míg nem jön meg .....addig van remény.nekem asszem megfog jönni-(

na de majd legközelebb!

kitartás!szorítok mindenkinek!

2010. szept. 16. 06:22
 17/24 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Már írtam Neked (mi próbálkozunk a 3. babával) Nekem sajnos nem sikerült :(

Neked viszont nagyon drukkolok! Szerintem lehet belőle Baba :)

A 2. Kisfiamnál én 5-6 napig barnázgattam, nem is számítottam arra, hogy baba van a dologba, hiszen akkor még csak 6 hónapos volt az első Fiam :)

Szerintem tesztelj majd. Ha nem jön meg, akkor a nem várt mensi első napján már kimutathatja a teszt!

Nagyon szorítok! Majd írd meg, hogy alakult!

Sok sikert!

Szilvi

2010. szept. 16. 11:25
 18/24 A kérdező kommentje:
Sajnos ma megjött. Egy kicsit ki vagyok,nagyon akartam,hogy összejöjjön. De az biztos,hogy nincs babám??? Ha esetleg tesztelnék??? Segítsetek!!!
2010. szept. 16. 19:20
 19/24 A kérdező kommentje:
Pontosítanék! Nem piros,inkább barnás a menszim!
2010. szept. 16. 20:06
 20/24 anonim ***** válasza:
Ma kellene megjönnie, de még nem jött meg. Reménykedem:)
2010. szept. 17. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!