Ki nem várja nov.10. -ére? Hogy vagytok?
PA gratulálok
megkérdezhetem,hogy mióta próbálkoztok és volt e valami taktika, vagy milyen rendszeresen voltatok együtt esetleg?
remélem nálunk is beköszönt a gólya :) én csütörtökig még várok
PA!
Hatalmas Gratula Neked is!
Mikor tervezel dr-hoz menni?
Nagyon szépen köszönöm Nektek!!!!!
júliusban elvetéltem, kihagytuk a 3 hónapot. ez volt az első próbálkozós hónapunk. én könnyen teherbe esek, ez nálunk családi vonás.
vettem ovu tesztet, van Maby Baby mikroszkópom és ovukor nagyon fáj a petefészkem. volt egy nagyon halvány csíkos ovu tesztem, aznap együtt voltunk. aztán másnap erősebb csíkos volt,bár nem olyan erős,mint amikről itt olvastam. sokkal halványabb volt, mint a Controll csík.
aznap is együtt voltunk. másnap szintén ugyan olyan erősségű volt az ovu tesztem,mint előző nap. na, aznap is együtt voltunk... tehát 3 egymást követő nap.
azóta egyáltalán nem volt szex,mert egyszerűen nem kívánta egyetlen pocikám sem.....férjem nagy bánatára.
onnantól kezdve nagyon fájtak a melleim, mikroszkópom vegyesen mutatta ismét a termékeny és terméketlen napokat. harmadszorra sem csapott be a mikroszkópom!!!!!!!!!
nem kívánom az édességet, mai igen furi,mert minden nap ettem:)
egyáltalán nem volt semmilyen folyásom,vagyis nagyon de nagyon minimális, peteérés után. elég régóta mindjárt megjön érzésem van... ez épp most is. szedtem az Elevitet és Folsavat. Dm.-ben vettem.
ennyi amit tettem azért,h babánk legyen!
régi vágyam teljesült!! júliusban akartam szülni 3 évvel ezelőtt fiamat. ez most úgy látszik összejön!! legalábbis nagyon bízom benne,h most minden rendben lesz!!!
Adrika, szerdára nem vártam. így szerdán tesztelek megint aztán felhívom a dokimat. mert nagyon nem akarok úgy járni,mint nyáron!!!
inkább megyek fölöslegesen,mint amikor már késő!!!!!
és Te? elmentél már orvoshoz? írtad, nem túl "terhes barát" a munkahelyed!!!
én is fizikai munkát végzek,bár itthon. de azt is meg kell csinálnom!!!
8-as válaszoló vagyok, ma reggel teszteltem - at sajna, el vagyunk keseredve :(
azért a többieknek még szurkolok
5-ös válaszoló vagyok. PA- nagyon vigyázz magatokra és boldog babavárást:) A 8-as válaszolónak üzenem, hogy ne keseredj el, lehet még korai volt a tesztelés, mi is 7 hónapja próbálkozunk, csak sikerül már mindenkinek, aki szeretné.
Kérdező- Te mikor tesztelsz, hogy vagy?Én is 11-re nem várom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!