Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja nov.10. -ére?...

Ki nem várja nov.10. -ére? Hogy vagytok?

Figyelt kérdés
2011. nov. 6. 09:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

PA gratulálok

megkérdezhetem,hogy mióta próbálkoztok és volt e valami taktika, vagy milyen rendszeresen voltatok együtt esetleg?

remélem nálunk is beköszönt a gólya :) én csütörtökig még várok

2011. nov. 7. 18:29
 12/22 Adrika ***** válasza:

PA!

Hatalmas Gratula Neked is!

Mikor tervezel dr-hoz menni?

2011. nov. 7. 18:59
 13/22 A kérdező kommentje:
PA, Gratulálok, boldog babavárást!!!!
2011. nov. 7. 20:11
 14/22 anonim ***** válasza:
valaki tesztel holnap vagy holnapután? izgalmas nagyon, szurkolok mindenkinek
2011. nov. 7. 20:20
 15/22 anonim ***** válasza:

Nagyon szépen köszönöm Nektek!!!!!

júliusban elvetéltem, kihagytuk a 3 hónapot. ez volt az első próbálkozós hónapunk. én könnyen teherbe esek, ez nálunk családi vonás.

vettem ovu tesztet, van Maby Baby mikroszkópom és ovukor nagyon fáj a petefészkem. volt egy nagyon halvány csíkos ovu tesztem, aznap együtt voltunk. aztán másnap erősebb csíkos volt,bár nem olyan erős,mint amikről itt olvastam. sokkal halványabb volt, mint a Controll csík.

aznap is együtt voltunk. másnap szintén ugyan olyan erősségű volt az ovu tesztem,mint előző nap. na, aznap is együtt voltunk... tehát 3 egymást követő nap.

azóta egyáltalán nem volt szex,mert egyszerűen nem kívánta egyetlen pocikám sem.....férjem nagy bánatára.

onnantól kezdve nagyon fájtak a melleim, mikroszkópom vegyesen mutatta ismét a termékeny és terméketlen napokat. harmadszorra sem csapott be a mikroszkópom!!!!!!!!!

nem kívánom az édességet, mai igen furi,mert minden nap ettem:)

egyáltalán nem volt semmilyen folyásom,vagyis nagyon de nagyon minimális, peteérés után. elég régóta mindjárt megjön érzésem van... ez épp most is. szedtem az Elevitet és Folsavat. Dm.-ben vettem.

ennyi amit tettem azért,h babánk legyen!

régi vágyam teljesült!! júliusban akartam szülni 3 évvel ezelőtt fiamat. ez most úgy látszik összejön!! legalábbis nagyon bízom benne,h most minden rendben lesz!!!

Adrika, szerdára nem vártam. így szerdán tesztelek megint aztán felhívom a dokimat. mert nagyon nem akarok úgy járni,mint nyáron!!!

inkább megyek fölöslegesen,mint amikor már késő!!!!!

és Te? elmentél már orvoshoz? írtad, nem túl "terhes barát" a munkahelyed!!!

én is fizikai munkát végzek,bár itthon. de azt is meg kell csinálnom!!!

2011. nov. 7. 20:26
 16/22 anonim ***** válasza:
lemaradt az elejéről: PA, válasza:):)))
2011. nov. 7. 20:26
 17/22 anonim ***** válasza:

8-as válaszoló vagyok, ma reggel teszteltem - at sajna, el vagyunk keseredve :(

azért a többieknek még szurkolok

2011. nov. 8. 11:50
 18/22 anonim ***** válasza:

5-ös válaszoló vagyok. PA- nagyon vigyázz magatokra és boldog babavárást:) A 8-as válaszolónak üzenem, hogy ne keseredj el, lehet még korai volt a tesztelés, mi is 7 hónapja próbálkozunk, csak sikerül már mindenkinek, aki szeretné.

Kérdező- Te mikor tesztelsz, hogy vagy?Én is 11-re nem várom :)

2011. nov. 8. 12:49
 19/22 A kérdező kommentje:
Hát szerintem én nem tesztelek, mert ma elkezdtem barnázni ergo értelmetlen lenne. De akinek még esélye van annak szurkolok, akinek +tesztje van annak pedig gratulálok!
2011. nov. 8. 15:04
 20/22 anonim ***** válasza:
Szia! Ma reggel én is egy icipicit barnáztam, nekem már van egy kislányom, mikor vele várandós lettem, egy hétig barnáztam és még véreztem is. Igaz, hogy koraszülött lett, de itt van és gyönyörű és egészséges és már két éves lesz :D De én sem tervezek tesztelni, mert már elkenődtem és tuti megjön. Hogy vagy Kérdező? Megjött mát?? Remélem nem :)
2011. nov. 9. 08:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!