5 hetes terhesek, hogy vagytok?
Én még csak 4+3 hetes vagyok, csatlakozhatom? :)
Nálam nincs semmi, pár napig fájt a hasam, de mostmár az se, de a tesztjeim ha nem is erősek, de jól láthatók. Hétfőn megyek dokihoz, mert PCO-s vagyok és nem akarom, hogy gond legyen. Első baba :)
M, 23
Hát a családnak majd a 7. hét után mondjuk (vagy amikor már lesz szívhang), aztán a 12. héttől a barátoknak. Ti?
M
Igaz én már 6-7 hetes vagyok.
Ha nem gond, hogy csatlakozom, akkor leírom a tapasztalataimat.
Múlt héten már volt szívhang és már tudja majdnem mindenki a szűk családi és baráti körben.
Második baba.
Az elsővel semmi bajom nem volt, de most iszonyatos fáradékonyság és hullámokban émelygés tör rám.
Egyszer már hánytam is, egyszer pedig majdnem, de egyre rosszabb, úgyhogy nem fogom megúszni az igazi rosszulléteket, mert napról napra erősebbek a tünetek.
Ennek örülök, mert addig nincs baj a babóval! Ciciérzékenység szintén van nekem is és sűrű pisilés már az ötödik héttől. (Akkor lett egyébként erős pozi a teszt délutániból.)
Kívánom , hogy ti jobban viseljétek a babvárás első időszakát, úgy mint én az elsővel!
Persze ettől függetlenül hihetetlenül boldogok vagyunk és nagyon várjuk a picurkát!
Csatlakoznék én is, ha nem gond:) Igaz én még nem vagyok 5 hetes-csak kb 4.
A héten teszteltem 2x is pozitívat, és tegnap rohantam a sűrgősségire, mert nagyon alacsony a progeszteron szintem-kaptam rá utrogestant.
A doki sajnos még nem látott semmit, csak a megnagyobbodott , felpuhult méhet+155mm-es megvastagodott méhnyálkahártyát. Azt mondta még nagyon korai a terhesség.
Remélem ez nem gond, bár nagyon izgulok mégis nagyon boldog vagyok, mert már nagyon régóta várunk babára:)) Még most sem hiszem el:))
Nincsen semmi tünetem:(-ezért is aggódom, hogy nem gond e...
Gratulálok nektek lányok!!!:) Boldog babavárást!! :)
Tegnap 8.50-es vagyok.
Gratulálok mindenkinek én is!
Azt elfelejtettem írni, hogy én is nagyon fázós vagyok.
Nagyon megható volt a szívhang, én is törölgettem a könnyeimet, pedig már második baba.
Remélem ti is mielőbb láthatjátok-hallhatjátok a babátok szívműködését!
Egyébként nemsoká 31 éves leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!