Éreztétek a lehetséges fogantatás után két-három
héttel, hogy terhesek vagytok?
Figyelt kérdés
Én nem sokára fogok tesztelni. Egyik barátnőmmel beszéltem (még soha nem volt terhes), és mondta, ha terhes lenne, ő biztosan érezné. De mégis hogyan? Ilyen korán lehetséges ez fizikailag, vagy csak egyszerűen megérzés szintjén?
Igen éreztem. Bár akkor már 3 napja késett, de az nálam nem jelentett sokat, mert előző hónapban meg 5 nap késés után jött meg, és akkor fel sem merült bennem a terhesség lehetősége. Nem tudom megmondani, konkrét tünetem nem volt, de furán éreztem magam, éreztem, hogy valami megváltozott, és biztos voltam benne, hogy baba miatt.
Amúgy fogantatás után 2-3 héttel általában már tudni szokták, mert akkor már késik a mensi, és a tesztek is legtöbb esetben kimutatják.
2010. aug. 26. 22:36
2/15 anonim válasza:
Én előtte éreztem már, hogy valami más, megvettem a tesztet, és aznap teszteltem, mikor meg kellett - volna- jönnie.De már előtte 1 héttel 100 %-ra biztos voltam bent, hogy babát várok.
Nem tudom, hogy mit éreztem, olyan furán más volz minden, rosszul voltam, de nem úgy, ahogy szoktam, nem féjt a fejem középidőben sem, szóval sok apró jel volt.
Viszont csak a fiaimmal voltam így, mindkétszer megéreztem, a lányomat viszont nem- bár akkor elég stressz volt körülottem, az első még csak 7 hónapos volt--
3 gyerekes
2010. aug. 27. 06:15
3/15 anonim válasza:
Fogantatás után másfél héttel már nagyon feszült a mellem és folyamatosan úgy érezte, meg fog jönni..de nem jött.. a 15. napon már az uh-n is látszott felritkulás.
2010. aug. 27. 08:20
4/15 anonim válasza:
Éreztem is és tudtam is,mert akkor már pozi volt a teszt.
Nemvárt elött 4 nappal eltünt a folyásom,száraz lettem,a hőm az egekben volt,zsibbadtak a melleim,nem fájtak,szó szerint izomlázuk volt,és szédelegtem.Ezekből éreztem,a tesztből pedig már tudtam:))
2010. aug. 27. 09:48
5/15 anonim válasza:
Én minden hónapban amikor próbálkoztunk,azt hittem h terhes vagyok,a tünetekből(hasszurka,mellfeszülés stb).Aztán egyik hónapban semmiféle tünetem nem volt,a méhem olyan volt mint a kő,meg sem mozdult.Én ebből tudtam,h most vagyok valóban terhes.Együttlét utáni 9. napon esti vizeletből pozitív lett a teszt.
2010. aug. 27. 10:30
6/15 anonim válasza:
Én sex után pár órával már éreztem. Mindkétszer. Ezért már többen néztek bolondnak is. De, aztán kiderült mindkétszer, hogy igazam volt.
2010. aug. 30. 17:52
7/15 anonim válasza:
Én nem éreztem még 6-8 héttel utána se:S Sőt akkor sem éreztem magam terhesnek mikor egyértelműen megmondta az orvosom hogy terhes vagyok. Akkor kezdtem el valamit érezni mikor már én is láttam UH-n azt a kis valamit:) De az is szerintem csak azért volt mert tudtam, hogy terhes vagyok és jó volt látni. De igazából akkor tudatosult bennem, hogy terhes vagyok mikor először megmozdult a 16 héten. :) Érdekes dolog mert nekem a terhességem alatt semmilyen tünetem nem volt ami másoknak szokott lenni pl: mellfeszülés, émelygés, hányás ilyesmi. Tök jó terhességem volt, a vége volt csak durva mikor már fájt a derekam, vizesedett a kezem, a lábam, jöttek a jóslók, nem tudtam aludni, stb.
2010. aug. 30. 19:28
8/15 anonim válasza:
Én tudtam már a teszt előtt. Már a havim előtt pár nappal voltak napközben fura émelygéseim, ami nem igazán volt hányinger, sem igazi szédülés, olyan fura vegyes rosszullét volt. De kibírtam és kivártam a havi napját, akkor teszteltem, mikor hazaértünk a munkából a párommal. Aztán rohantam Hozzá a hírrel :)
2010. aug. 30. 19:56
9/15 anonim válasza:
Én másnap reggel már éreztem. Akkor voltunk először együtt védekezés nélkül és reggel mikor mentem szurkodott a hasam. És rá pár hétre teszteltem és emlékszem, a barátnőmék voltak ott és azt mondtuk megyünk vásárolni mi hárman lányok meg a Botond. És fiú lett és Botond.
2010. aug. 30. 20:37
10/15 anonim válasza:
Szia,
Nekem mjáus 20-án kellett volna megjönnie, 2-án voltunk együtt. Megvártam a mensimet, de előtte jó pár héttel volt prá tűnetem. Kérdezgettük a rokonság körében, akiknek már van gyerekekük, miért van az, hogy feszüll a mellem, s megjön érzésem van egy pár hete s még semmi? Annyit mondtak rá ez nem terhesség. Hiába mondtuk, hogy próbálkoztunk, meg soha nem volt ilyen. Nekem mindig 25 napra jött meg, kiéve áprilisban, mert akkor pontosan 28 napra jött meg s csak két napig tartott, ami szintén ríka, mert mindig 25 napos a ciklusom s 4-5 napig tart.
Megvártam a 28. napot, s mivel nem jött meg, így vettem tesztet, ami poz.. lett. Orvoshoz 5 hetesen jutottam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!