Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Éreztétek a lehetséges foganta...

Éreztétek a lehetséges fogantatás után két-három héttel, hogy terhesek vagytok?

Figyelt kérdés
Én nem sokára fogok tesztelni. Egyik barátnőmmel beszéltem (még soha nem volt terhes), és mondta, ha terhes lenne, ő biztosan érezné. De mégis hogyan? Ilyen korán lehetséges ez fizikailag, vagy csak egyszerűen megérzés szintjén?
2010. aug. 26. 22:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

szia! mindkétszer éreztem. Görcsölgetett a hasam, és olyan furán éreztem magam. És kezdtem nagyon álmos lenni.

2 gyerekes anyuka

2010. aug. 30. 21:49
 12/15 anonim ***** válasza:

igen én is megéreztem.

közel egy évtizedes sikertelen próbálkozás után 100 %-ig tudtam, hogy abban a hónapban Kismami leszek...az esedékes menzi előtt egy héttel már pozitív volt a tesztem.:-)))abban a hónapban úgy szerelmeskedtünk a párommal, hogy tudtam, hogy az x.vagy az y. napon fogok teherbe esni..., és így is lett:-)))))))))))))

Üdv.5 hónapos Kisfiú Anyukája.

2010. aug. 31. 12:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Kedves 65%-os! Jó,hogy van így más is!!! :))))
2010. aug. 31. 12:19
 14/15 anonim ***** válasza:

szia

En nem erzetem semmit csak nagyon boldog voltam, amikor meg nem is tudtam hogy terhes vagyok. Nyugodt voltam es mosolygtam egesznap es nem tudtam meg mondani, miert. Mar egy hete keset a menszim, de meg mindig nem izgultam hogy most baba lesz. Teljes nyugalom volt rajtam. Pedig addig egy napos keses utan is azt hittem terhes vagyok. 1 het utan nagyon sokat jartam pisilni es akkor fordult meg a fejemben van valami. Csinaltam egy tesztet es pozitiv lett. Mindennel boldogab voltam, mert mar nem is szamitotam ra. 2 evig probalkoztunk.

1 eves kisfiu anyukaja.

2010. aug. 31. 13:53
 15/15 anonim ***** válasza:

Na teszteltél?

Mi lett az eredmény?

üdv:36 hetes km.

2010. szept. 2. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!