21 éves vagyok. Ma elkezdtem aggódni mert 5 napja késik. Görcsöl a hasam, feszül a mellem és úgy érzem bármelyik pillanatban megjöhet. De nem jön. Terhes vagyok?
ja értem:)
látod,valahol asszem írtad,hogy párod fél,hogy nem lehet majd babátok,mert kicsi a pénisze,erre csak egyetlen alkalommal nem veszi ki és máris terhes lettél:)mások meg itt fórumoznak évekig,hogy hogyan kell könnyen teherbe esni.
Sziasztok!Örömmel mondhatom,hogy 5-6 hetes terhes vagyok.4 mm a pici babám és már ver a szíve.A saját szememmel láttam mert nem bírtam magammal és elmentem a nőgyógyászhoz mert 2 teszt után sem hittem el.
A babát megtartjuk.Először mindenki megrőkönyödött de mostanra már boldogok.A lagjobban a párom és én örülünk ami természetes.Anyukám az egyedül aki nem bírja feldolgozni még szerintem.De nem akarom megölni a babámat és akármi lesz megodljuk.
Normális hogy nincs hányingerem?És mikortól kezd el nőni a pocim?
Az orvos azt mondta nagyon vigyázzak mert a 12. héttől lehet azt mondani hogy megmarad a baba.Ez elszomorított.Mit csinálhatok vajon?És ha nem marad meg?
Szia!
A jogos vagyok.
Amit a doki mondott az igaz,de ne kezdj el ezen aggódni.Valóban 12. hétig nagyobb az esély a vetélésre,babonából például sokan addig nem is mondják meg senkinek,mert mi van,ha elmegy.Szedj terhesvitamint,Elevitet vagy Gravidát, egyél sok gyümit,igyál sokat,aludj, pihenj rendesen,ne terheld meg magad sem fizikailag,sem lelkileg,ne IZGULJ!Az nem tesz jót.Ha vérzést tapasztalsz,azonnal irány a doki vagy az ügyelet!
Milyen alkat vagy?Magas,alacsony?Vékony,husisabb?Ilyenektől függ,mikor nő a pocid.Van,akinek már 14-15 hetesen nagy,van akinek még 20 hetesen is csak olyan,mintha lenyelt volna egy meggymagot.Nővéremnek 16 hetesen már akkora hasa volt,mint másnak szülés előtt.Úgyhogy ez változó.
Látom ez a hányinger dolog aggaszt:)Ne foglalkozz vele.Lehet neked nem is lesz.
Gondoltam,h anyuka lesz,aki nehezen fogadja el.Enyém is ilyen lenne.
Nem lesz könnyű dolgotok,mert iskola mellett babát vállalni iszonyú nehéz.Alapból is sok energiát igényel egy baba,pláne ha még tanulni is kell.Viszont ez a legnagyobb csoda a földön,úgyhogy örülj neki,ne izgulj,ha kérdésed van írj,mi mindenre tudunk neked választ adni:)
Köszönöm szépen.173 cm vagyok és nem valami vékony,mert 77 kg vagyok.De ez az utóbbi időben lett így mert rengeteg édességet zabáltam meg még most is eszek néha.Nem tudom miért.
Igen a hányás aggaszt mert félek tőle.Úgy tudom 5-6 hetesen már jelentkezik de nem mindenkinél.És az is normális,h még vannak menstruációs görcseim?
Azért kérdezek megint mert a dokinál meg se tudtam szólalni és mindent elfelejtettem....:S
A görcs normális.Úgy értem, a méhed most elkezd szépen nőni, és ezt megérzed,szurkálás meg mindenfélét fogsz érezni.Aztán elkezdesz majd keményedni is,a hasad,erre MagneB6-ot kell szedni.
Hányingered lehet lesz,lehet nem.Ezt nem tudod befolyásolni.De még ha lesz is,az se biztos,hogy hányni is fogsz.Jó jel,h eddig nem volt.
AZ édességgel vigyázz.Terhesség alatt nem jó a zabálás.Amúgy is hízni fogsz,ha hízásra hajlamos alkat vagy pláne,és 20-25öt kilót hízni,majd utána azt leadni,nem könnyű.Vigyázz,ne hízz el nagyon.Ha már meglesz a baba,úgyse fogsz tudni diétázni meg sokat sportolni az elején,mert a szoptatásnál nem ajánlott,nehogy elapadjon a tejed.
Szia!En meg eddig nem irtam neked de nagy gratula!:)
A hanyingerrel kapcsolatban meg nyugi,mert nekem pl. csak a 9-10. heten jelentkezett es eltartott a negyedik honapig.Mondjuk hanyni is csak egyszer hanytam de a szagokra baromi erzekeny voltam.Nagyon vigyazz magatokra!:)
32 hetes kismami
szia.
még nem irtam ide.először is nagyon gratulálok.hát nekem sem volt semmi tünetem az elején azon kivül hogy nem jött meg és nagyon érzékeny volt a mellem,meg persze a mindjárt megjön érzés.nekem is folyton azon járt az agyam h mikor fogok először hányingert érezni vagy futni a wc-re hányni,de szerencsére nem jelentkezett nálam.ez minden terhességnél más.
a barátnőmék kiszállósan védekeztek a lányuk születése után és 4 honapja egy gyönyörű kisfiunak adott életet,persze nem tervezett baba volt.mi meg a párommal 15 hónapig probálkoztunk mire összejött a baba.ez nem függ össze attol hogy hogyan sikerül a csucsra eljutni és hogy milyen hosszu a "kisember".
Anyuka meg nyugi megszokja a gondolatot h nagymama lesz,főleg ha elsö unoka lesz a családba.tudod neki is fel kell dolgoznia ezt az egészet,ugyan ugy mint neked is.nálunk apukám volt igy,anyu meg majd kiugrott a böréből.de ma már állandoan a születendő unokájárol beszél.
Boldog pocakosodást.
22 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!