Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 21 éves vagyok. Ma elkezdtem...

21 éves vagyok. Ma elkezdtem aggódni mert 5 napja késik. Görcsöl a hasam, feszül a mellem és úgy érzem bármelyik pillanatban megjöhet. De nem jön. Terhes vagyok?

Figyelt kérdés
A menstruációm mindig normálisan jön.28-30 nap.Iszonyúan ég a gyomrom,este hőemelkedésem volt meg most is és valami váladék jön de nem vér és nem is barna.
2009. ápr. 18. 14:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/80 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2009. ápr. 19. 18:57
 52/80 A kérdező kommentje:
Csak még egy kérdés:normális ha ilyen korán majd leszakad a derekam meg a lábam?Szerintem nem.
2009. ápr. 19. 19:24
 53/80 anonim ***** válasza:

Szia!

Derékfájás lehet baba is,mensi is.Sztem most már ne keressgélj tüneteket magadon.Holnap úgyis minden kiderül.

Én azért úgy érzem a válaszaid alapján, te már szeretnéd nagyon azt a babát:)

Én azért drukkolok,hogy akármi is legyen az eredmény,örülj neki és az legyen,amivel meg tudtok birkózni és jó legyen nektek!

2009. ápr. 19. 19:51
 54/80 A kérdező kommentje:
Lehet...:)Köszönöm!Jó éjt!
2009. ápr. 19. 21:26
 55/80 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Első vagyok! Nah, van már eredmény?

További szép napot!

2009. ápr. 20. 13:59
 56/80 A kérdező kommentje:
Jézusom!Édes Istenem!Két csík lett!!!Pozitív!Most csináltam fél órája mert nem bírtam reggelig.Vissza mentem a gyógyszertárba venni mégegyet reggelre de azt mondta a nő,h szerinte fölösleges,mert tisztán látszik,hogy mi van.Nagyon erős a controll csík.Istenem ha valamelyikőtök itt van,mondja meg mit csináljak most!?Nincs hányingerem se semmi,csak az eddigi tünetek.
2009. ápr. 20. 15:22
 57/80 A kérdező kommentje:

Jajj!!!!Elírtam.Kontroll mező helyett teszt mezőt akartam írni csak már azt se tudom hol vagyok.Végül is lényegtelen,mert mind a két mezőben csík van.

Ja és még valami.Nem tudok erről az egészről semmit.Járok tesire és azt szeretném kérdezni járhatok ettől függetlenül is?

2009. ápr. 20. 15:34
 58/80 A kérdező kommentje:
Bocs a sok kérdésért de most el kell mennem 1 órára és mire vissza jövök reménykedem hogy mindenre kapok választ.Holnap reggel is tesztelek egyet és ha az is két csíkot mutat és tényleg terhes vagyok akkor hány hetes vagyok most?Hogy számoljam ki?Valamelyik oldalon írtam mikor jött meg.Köszönöm!!!!
2009. ápr. 20. 16:07
 59/80 anonim ***** válasza:
100%

Sziamia! Első vagyok!

Úgy tudtam, s most annyira örülök Nektek! Hú de nagy boldogság ez!

Most vagy pont 5 hetes. Az utolsó menszi első napjától kell számolni a heteket!

Ezt Neked csináltam ... ha minden igaz le is lehet menteni, s utána is rendesen működik, tehát menetel tovább!

www.nagyonbaba.hu/tickerek/1-49-23-2009_12_21-Els6_0Pocaklak4m.jpg

Nagyon sok boldogságot kívánok!

2009. ápr. 20. 16:26
 60/80 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, az előbb nem sikerült rendesen belinkelnem, ezt tessék megnyitni! -->

[link]

2009. ápr. 20. 16:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!