21 éves vagyok. Ma elkezdtem aggódni mert 5 napja késik. Görcsöl a hasam, feszül a mellem és úgy érzem bármelyik pillanatban megjöhet. De nem jön. Terhes vagyok?
Szia!
Derékfájás lehet baba is,mensi is.Sztem most már ne keressgélj tüneteket magadon.Holnap úgyis minden kiderül.
Én azért úgy érzem a válaszaid alapján, te már szeretnéd nagyon azt a babát:)
Én azért drukkolok,hogy akármi is legyen az eredmény,örülj neki és az legyen,amivel meg tudtok birkózni és jó legyen nektek!
Szia! Első vagyok! Nah, van már eredmény?
További szép napot!
Jajj!!!!Elírtam.Kontroll mező helyett teszt mezőt akartam írni csak már azt se tudom hol vagyok.Végül is lényegtelen,mert mind a két mezőben csík van.
Ja és még valami.Nem tudok erről az egészről semmit.Járok tesire és azt szeretném kérdezni járhatok ettől függetlenül is?
Sziamia! Első vagyok!
Úgy tudtam, s most annyira örülök Nektek! Hú de nagy boldogság ez!
Most vagy pont 5 hetes. Az utolsó menszi első napjától kell számolni a heteket!
Ezt Neked csináltam ... ha minden igaz le is lehet menteni, s utána is rendesen működik, tehát menetel tovább!
www.nagyonbaba.hu/tickerek/1-49-23-2009_12_21-Els6_0Pocaklak4m.jpg
Nagyon sok boldogságot kívánok!
Bocs, az előbb nem sikerült rendesen belinkelnem, ezt tessék megnyitni! -->
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!