Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 21 éves vagyok. Ma elkezdtem...

21 éves vagyok. Ma elkezdtem aggódni mert 5 napja késik. Görcsöl a hasam, feszül a mellem és úgy érzem bármelyik pillanatban megjöhet. De nem jön. Terhes vagyok?

Figyelt kérdés
A menstruációm mindig normálisan jön.28-30 nap.Iszonyúan ég a gyomrom,este hőemelkedésem volt meg most is és valami váladék jön de nem vér és nem is barna.
2009. ápr. 18. 14:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/80 anonim ***** válasza:
100%

Jah a tesi ... azt szokták javasolni, hogy ami jólesik - mármint mozgás - azt csináld csak nyugodtan, de azért a felüléseket kerüld! Ne terheld meg nagyon magad!

Aztán irány a patika, s vegyél szépen folsavat, s terhesvitamint. Szüksége van rá a babának is, meg Neked is, hogy ki tudd hordani!

Pihenj sokat, s ha gondolod, akkor este belinkelek Neked egy csomó hasznos netcímet, de most nekem is el kell mennem tanítani, s majd csak 8 után érek haza!

:)

Ja és még valami: ÉLVEZZD KI A CSODA MINDEN PILLANATÁT!

Rettenet boldog babavárást!

Pussz

2009. ápr. 20. 16:32
 62/80 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.Nagyon!Megnyitottam az oldalt csak nem tudok tovább menni.Vagy nem is lehet?Bocsi de én és a számítógép....:S:S:S
2009. ápr. 20. 17:17
 63/80 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Elszámoltam magam egy órával, így gyorsan belinkeltem Neked, ami hirtelen eszembe jutott. Jó kis oldalak ezek, érdemes őket böngészni. :) S mire a végére érsz, már teljesen profi leszel. ;) Személyes kedvendcem alulról a harmadik :)

...

Nődokihoz majd ráérsz egy másfél hét múlva elmenni, s addigra már a pici szívecskéje is beindul - innentől adnak orvosi papírt, hogy terhes vagy. Előtte csak petezsák látszódna, s úgyis visszahívna egy múlva!

:):):)

Jó nézelődést! :)

2009. ápr. 20. 17:17
 64/80 anonim ***** válasza:
100%
A 16:28-ast nyitottad meg? Mert ott nem is kell továbbmenni. Ott egy vonalzó, ami a terhességi korodat mutatja, s majd ahogy haladsz előre az időben a babakocsi szépen gurulni fog Veled együtt! :)
2009. ápr. 20. 17:19
 65/80 A kérdező kommentje:
Igen.Ok!Köszönöm.Majd még írok!
2009. ápr. 20. 17:59
 66/80 A kérdező kommentje:
Kellene már lennie hányingernek?Vagy ilyesminek?
2009. ápr. 20. 19:33
 67/80 anonim ***** válasza:

Szia!

Én vagyok a jogra járós!Tudtam:Dén annyira tudtam,h babás vagy.

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!

Nagyon durva,lesz egy kisbabád!!!

Örülsz neki?Mit érzel?Párodnak mondtad már?Szülőknek mikor fogod mondani?

Hányinger most fog elvileg jönni,ha egyáltalán lesz.Van,akinek semmi hányinger végig,van,akinek a vége felé.Minden nőnél más.

Amit az első válaszoló is írt,az mind igaz,én már érdemben sokat nem is tudnék hozzá tenni,teljes körű felvilágosítást adott:)Még dokihoz menni nem érdemes, de kezdj el vigyázni magad.Elevit vagy Gravida terhesvitamin,sok folyadék,gyümik,nem túl sok megerőltetés.

Majd írj,hogy mik a fejlemények!Sok boldogságot!!Anya leszel:)))))))

2009. ápr. 20. 20:14
 68/80 anonim ***** válasza:

Szia!

Egy kérdés: egyszer nem védekeztetek csak vagy többször is a ciklus alatt?És hanyadik napon voltatok együtt,amikor nem védekeztetek?

2009. ápr. 20. 21:23
 69/80 A kérdező kommentje:

Szia!Többször nem védekeztünk.Nem tudom pontosan hogy melyik napon voltunk együtt az a baj.Nem tudom ki lehetne-e számolni.

Megcsináltam a mai tesztet is és az is pozitív.Nem hiszem hogy hazudik a teszt....

2009. ápr. 21. 07:23
 70/80 anonim ***** válasza:

Szia!

Jog-os vagyok.

Biztosan nem hazudik,egyértelműen terhes vagy:)Párod mit szólt hozzá?Mit fogsz most csinálni?Suli meg barátoknak elmondtad már?

Ek olvastam az utolsó kérdést meg ráa választ, most nem teljesen értem.Ha többször úgy voltatok együtt,hogy semmi védekezés és nem vette ki időben,akkor elég valószínű volt a baba.Most akkor terveztétek?Csak,m eddig úgy jött le,h nem is számítasz rá.

Szép babás napot:)

2009. ápr. 21. 10:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!