Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 21 éves vagyok. Ma elkezdtem...

21 éves vagyok. Ma elkezdtem aggódni mert 5 napja késik. Görcsöl a hasam, feszül a mellem és úgy érzem bármelyik pillanatban megjöhet. De nem jön. Terhes vagyok?

Figyelt kérdés
A menstruációm mindig normálisan jön.28-30 nap.Iszonyúan ég a gyomrom,este hőemelkedésem volt meg most is és valami váladék jön de nem vér és nem is barna.
2009. ápr. 18. 14:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/80 A kérdező kommentje:

Tudom,hogy nem sok mindenről lehet beszélni amíg meg nem veszem a tesztet,de remélem megértitek ha mégis leírok mindent ami velem történik addig és azután is,mert nagyon félek és izgulok.

Egyfolytában görcsöl a hasam mint mielőtt megjön.Soha nem voltam még így.Ha már hosszabban görcsöltem tuti megjött.Ma volt egy kevés folyásom.Már nem fehér teljesen,hanem sárgás-barna is és olyan krémes.És ezek mellett van még hasfájásom.A köldököm körül és lejjebb is.Nem görcs,hanem szurkálódás.De csak néha.Jár az agyam egyfolytában.....

2009. ápr. 19. 14:27
 42/80 anonim ***** válasza:

Szia!

Én vagyok a jogra járós:)

Juj én már nagyon kíváncsi vagyok mi lesz az eredmény,ez mind terhességi tünet,de persze lehet,csak az izgulás miatt késik ennyit.

Amúgy nálunk lehet egyéni tanrendet kérni például,amíg terhes vagy és még bírsz suliba járni,hogy ritkábban kelljen bemenni,kb csak vizsgázni.Utána meg halaszthatsz 1-2 évet és folytatod.Vagy átjelentkezel levelezőre,ha lehet nálatok ilyet.

De ezekről tényleg akkor van értelme beszélni,ha megvan a pozi teszt.Írd majd meg!

2009. ápr. 19. 16:06
 43/80 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok!

A sárgás-barna már nem annyira bíztató baba-ügyben! Én azért csak elmennék abba a petikába, s ha kiderül, hogy baba, akkor meg irány a kórházi ügyelet, vagy ha jó a nődokid, akkor telefonos egyeztetés, hogy mit is csinálj!

De az is lehet, hogy tényleg valami stressz, izgalom miatt ennyit csúszott, s akkor most majd szépen meg fog jönni.

2009. ápr. 19. 16:19
 44/80 A kérdező kommentje:
Azt a sárgás-barnásat egy kicsit elnézhettem nem tudom hogy.Egy folytában figyelem és fehér.Valószínűleg rosszul láttam.
2009. ápr. 19. 16:46
 45/80 A kérdező kommentje:
A görcsök meg továbbra is csak jönnek.
2009. ápr. 19. 16:48
 46/80 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyk! Bizti? Mert akkor minden OK. :)
2009. ápr. 19. 16:48
 47/80 A kérdező kommentje:
Biztos.De nem sok csak egy kevés jön többször.Krémes állaga van.Ha sárgás-barnás lesz véletlenül akkor az inkább arra utal,hogy meg fog jönni?Bocsi a sok kérdésért.
2009. ápr. 19. 17:25
 48/80 anonim ***** válasza:
100%

Vagy arra, hogy meg fog jönni, vagy arra, hogy valami bibi van a babóval ... ezt így azért nehéz megmondani.

- Első voltam

2009. ápr. 19. 18:15
 49/80 A kérdező kommentje:
Ma várok,holnap indulok....Nem tudom,hogy szorítsatok-e vagy nem....:(
2009. ápr. 19. 18:21
 50/80 anonim ***** válasza:
100%

Megint én.

Azért ha nem baj, akkor én szorítok! :)

2009. ápr. 19. 18:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!