Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 21 éves vagyok. Ma elkezdtem...

21 éves vagyok. Ma elkezdtem aggódni mert 5 napja késik. Görcsöl a hasam, feszül a mellem és úgy érzem bármelyik pillanatban megjöhet. De nem jön. Terhes vagyok?

Figyelt kérdés
A menstruációm mindig normálisan jön.28-30 nap.Iszonyúan ég a gyomrom,este hőemelkedésem volt meg most is és valami váladék jön de nem vér és nem is barna.
2009. ápr. 18. 14:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 A kérdező kommentje:
Írok mindenképp!Nagyon szépen köszönök mindent mindenkinek.Jó,hogy vannak ilyen emberek.Sokat segített ez most.Még lehet írok párszor.Sőt biztos.Sok kérdés van még bennem,de a legfontosabbak most ezek voltak.Köszönöm!
2009. ápr. 18. 17:11
 22/80 anonim ***** válasza:
100%
Igazán nincs mit, s természetesen máskor is, szívesen ... :) ... aztán várom az eredményt! :)
2009. ápr. 18. 17:12
 23/80 anonim ***** válasza:

Én is szívesen,én is várom az eredmény!

Ha baba lenne örülnél azért neki?Vagy most nagyon rosszkor jönne?

2009. ápr. 18. 17:16
 24/80 A kérdező kommentje:
Őszintén megmondom:is-is.Nagyon szeretnék egy kisbabát,mert úgy érzem érettebb vagyok a korombeli lányoknál és nekem valahogy nem tud már a bulin járni az eszem.Az már megvolt.Évek óta,kicsi korom óta erre vágyom.Viszont még egyetemre járok.Nem tudom ha jönne a baba mit kellene tennem....
2009. ápr. 18. 17:49
 25/80 A kérdező kommentje:
De nem tudnám megölni.A párom is annyira szeretné.Viszont itt a suli.Megoldást fogunk találni mindenre azt hiszem.Sokan nem örülnek majd viszont sokan igen.
2009. ápr. 18. 17:55
 26/80 anonim ***** válasza:
100%
Szióka!Remélem a csajszik megírtak neked mindent amire kíváncsi voltál,de azért megírom neked,h mikor én terhes lettem akkor nekem is azok a tüneteim voltak mint neked!nem jött menszi,duzzadt a mellem és görcsök is voltam!Aztán csak nem jött-csak nem jött és akkor jött a teszt,ami Pozitív lett!rá egy hétre kaptam időpontot a nődokimhoz és akkor már 6-7hetes voltam!ugyhogy tényleg vedd meg a tesztet,mert ha az vagy akkor azt egyből megtudod!Remélem minden ugy alakul ahogy neked lesz jó
2009. ápr. 18. 18:08
 27/80 anonim ***** válasza:
100%

szia!

én vok,aki másodszorra válaszolt neked.

én tökre megértelek,én is kb7 éves korom óta babát szeretnék:)és már ki is buliztam magam úgy érzem.de azért még a sulit nekem is be kéne fejezni,úgy sokkal könnyebb.baba mellett nagyon nehéz azért tanulni.milyen egyetemre jársz?párod hány éves?dolgozik már,hogy el tudjon titeket tartani?

2009. ápr. 18. 18:22
 28/80 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen neked is!
2009. ápr. 18. 18:33
 29/80 A kérdező kommentje:
Ebből a szempontból szerencsések vagyunk mert a párom már dolgozik,nagyon keményen és nagyon jól keres.Biztos vagyok benne,hogy el tud tartani,de persze nem várhatom el.Nekem is kell majd dolgozni.Én zeneművészetire járok.A párom 23 éves.És Te?Vagy Ti?
2009. ápr. 18. 18:35
 30/80 anonim ***** válasza:
100%

Párom annyi idős,mint a tiéd,dolgozik és elég jól is keres őis:)

Én annyi idős vok,mint te és jogra járok:S:SAmi elég húzós így is,nemtom megcsinálható-e egyáltalán egy babával.Szóval mi igyekszünk megvárni,míg végzek.

De,ha becsúszna,semmiképpen sem bírnék abortuszra menni.

2009. ápr. 18. 19:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!