21 éves vagyok. Ma elkezdtem aggódni mert 5 napja késik. Görcsöl a hasam, feszül a mellem és úgy érzem bármelyik pillanatban megjöhet. De nem jön. Terhes vagyok?
Szia! Amikor én terhes lettem teljesen olyan érzésem volt, hogy meg fog jönni, minden tünet olyan volt, aztán már késett több, mint 1 hete amikor csináltam tesztet és pozitív lett, aztán rá 1 hétre kezdtek jönni a terhességi tünetek, rosszullét, erős mellfájás.
Csak ennyit akartam, és kívánom, hogy alakuljon úgy,ahogy szeretnétek!
Szia Csajszi! Én vagyok az első válaszoló! :) Te még nem mentél el a patikába?
Na-na, a suliról, meg a többiről ráérsz majd akkor gondolkozni, ha már ott a pozitív teszt a kezedben!
Amúgy szerintem nagyon jó helyre fog kopogtatni az a bizonyos gólya! ;)
Szép estét, s édes babás álmokat!
Szia! Első vagyok!
Hőt csak reggel érdemes mérni, s igazából akkor van értelme, ha egész ciklus alatt mérted (kéne még min egy hó előtte, amit végig mértél, hogy legyen mihez viszonyítani), mert ilyenkor az a lényeg, hogy a ciklus első felében - peteérésig - lent van a hő, s utána szépen kezd emelkedni, s fent is marad. Ha megjön a menszi, akkor leesik, ha baba van akkor fent marad!
Este/napközben ne mérd, mert az nem mutat valós eredményt, mivel közben mozog az ember, s ezáltal logikusan változik a belső hőmérséklet is!
Szájban/hüvelyben/popóban kell mérni, s mindig felébredés után, még pisi előtt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!