Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 21 éves vagyok. Ma elkezdtem...

21 éves vagyok. Ma elkezdtem aggódni mert 5 napja késik. Görcsöl a hasam, feszül a mellem és úgy érzem bármelyik pillanatban megjöhet. De nem jön. Terhes vagyok?

Figyelt kérdés
A menstruációm mindig normálisan jön.28-30 nap.Iszonyúan ég a gyomrom,este hőemelkedésem volt meg most is és valami váladék jön de nem vér és nem is barna.
2009. ápr. 18. 14:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/80 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Amikor én terhes lettem teljesen olyan érzésem volt, hogy meg fog jönni, minden tünet olyan volt, aztán már késett több, mint 1 hete amikor csináltam tesztet és pozitív lett, aztán rá 1 hétre kezdtek jönni a terhességi tünetek, rosszullét, erős mellfájás.

Csak ennyit akartam, és kívánom, hogy alakuljon úgy,ahogy szeretnétek!

2009. ápr. 18. 19:59
 32/80 A kérdező kommentje:
Igen mi is szeretnénk megvárni,de ha véletlenül mégis nem tudom,hogy lehet a sulit megcsinálni.Kihagyok egy-vagy két évet,utána visszamehetek vajon?És akkor már fizetni kell?Nem tudok semmit.És meg se tudom kérdezni senkitől.Nálunk már megvolt az eljegyzés is szóval komoly is.
2009. ápr. 18. 21:14
 33/80 anonim ***** válasza:
100%

Szia Csajszi! Én vagyok az első válaszoló! :) Te még nem mentél el a patikába?

Na-na, a suliról, meg a többiről ráérsz majd akkor gondolkozni, ha már ott a pozitív teszt a kezedben!

Amúgy szerintem nagyon jó helyre fog kopogtatni az a bizonyos gólya! ;)

Szép estét, s édes babás álmokat!

2009. ápr. 18. 21:46
 34/80 anonim ***** válasza:
100%
szia én még nem irtam neked. 32 vagyok lány. vettél tesztet? végigolvastalak és váérom a fejleményeket.. irj:)
2009. ápr. 19. 09:04
 35/80 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Megbeszéltük a párommal,hogy várunk hétfőig mert tegnap is annyira görcsöltem,hogy biztos voltam benne,hogy meg fog jönni.De nem jött.Ráadásul itt vannak a szülei meg a család,állandóan együtt vagyunk,nem igazán tudnék mit mondani hova megyek.Holnap indulok vissza az egyetemre és ott egyedül leszek és megveszem.
2009. ápr. 19. 10:16
 36/80 A kérdező kommentje:
Egyébként tegnap óta is vannak fejlemények.Azt olvastam mérni lehet a hőmet is.Tegnap előtt este óta mérem magam.És csak egyszer ment eddig 37 alá.Akkor is 36.8 volt.Ez mit jelent?Ilyenkor mi van?Egyébként ugyan úgy görcsölök és nem jött meg.
2009. ápr. 19. 10:19
 37/80 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Első vagyok!

Hőt csak reggel érdemes mérni, s igazából akkor van értelme, ha egész ciklus alatt mérted (kéne még min egy hó előtte, amit végig mértél, hogy legyen mihez viszonyítani), mert ilyenkor az a lényeg, hogy a ciklus első felében - peteérésig - lent van a hő, s utána szépen kezd emelkedni, s fent is marad. Ha megjön a menszi, akkor leesik, ha baba van akkor fent marad!

Este/napközben ne mérd, mert az nem mutat valós eredményt, mivel közben mozog az ember, s ezáltal logikusan változik a belső hőmérséklet is!

Szájban/hüvelyben/popóban kell mérni, s mindig felébredés után, még pisi előtt. :)

2009. ápr. 19. 10:32
 38/80 A kérdező kommentje:
Tehát:ha jól értem a hőmérsékletem azért lehet fent most mert esetleg terhes vagyok.De nem biztos mert ezt igazából már az előző menstruációm vége óta követni kellene.De ettől függetlenül megeshet a terhesség.Máskülönben mivel magyarázom meg,hogy pl. ma is 37.2vel ébredtem?És még akkor kis sem bújtam az ágyból.Nem vagyok beteg.
2009. ápr. 19. 10:36
 39/80 anonim ***** válasza:
100%
Megint én! :) Igen ... kapizsgálod! A 37,2 utalHAT arra, de egy adatból sokmindenre nem lehet következtetni. Ez kb normális, ha a ciklus második felében ennyi az érték!
2009. ápr. 19. 10:43
 40/80 A kérdező kommentje:
Március 16-án jött meg és négy napig tartott.Azóta semmi.Ezt még elfelejtettem mondani.
2009. ápr. 19. 11:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!