21 éves vagyok. Ma elkezdtem aggódni mert 5 napja késik. Görcsöl a hasam, feszül a mellem és úgy érzem bármelyik pillanatban megjöhet. De nem jön. Terhes vagyok?
Figyelt kérdés
A menstruációm mindig normálisan jön.28-30 nap.Iszonyúan ég a gyomrom,este hőemelkedésem volt meg most is és valami váladék jön de nem vér és nem is barna.2009. ápr. 18. 14:54
11/80 anonim válasza:
Szia!
Én nem az vagyok,aki eddig válaszolt neked.
Az,hogy nincs orgazmusod nem akadálya a terhességnek.Az orgazmus általi összehúzódás ugyan elősegíte a teherbeesést,de ha nincs,attól még ugyanúgy lehetsz terhes.Gondolj bele,ha nem így lenne,hogy lennének megerőszakolt nők terhesek utána?Nem hiszem,hogy ők épp élveznék.
Szóval sztem most menj le patikába,ahogy az előző is írta és csinálj egy tesztet,mert simán lehetsz terhes ilyen tünetekkel.
12/80 A kérdező kommentje:
Azt tudom!:)Félreértettél!:)A nagyságot úgy értettem,h esetleg nem éri el a méhszájat és így nem tud a spermium feljutni.Meg azt is hallottam,hogy ha nem megyek el nem nyílik ki a méhszáj és így lehet,h esélye sincs a teherbe esésnek.Ezekre gondoltam.
2009. ápr. 18. 16:27
13/80 anonim válasza:
Jah, nem-nem! A méhszáj mozgása, én úgy tudom a ciklushoz köthető. A ciklus elején viszonylag zárt, majd a peteéréshez közeledve egyre nyílik, s utána megint záródik vissza.
14/80 anonim válasza:
Az meg nem baj, ha nam éri el a méhszájat, mert akkora sebességgel lövelli ki a kiskatonákat, hogy ha kell tuti célba érnek így is! Állítólag illatot követnek, amit a petesejt bocsát ki!
15/80 A kérdező kommentje:
De jó hogy van ez az oldal.Már értem.Szegénykém meg úgy fél,hogy zavar engem a mérete és állandóan azt mondja majd miatta nem lehet kisbabánk.Én meg mindig azt,hogy miattam.
2009. ápr. 18. 16:40
16/80 anonim válasza:
Akkor örülök, hogy segíthettem Nektek! Most pedig irány a patika, s remélem, ha kiderül, hogy baba van a dologban, akkor Ti lesztek a világ egyik legbolgűdogabb párja!
További szép napot!
...
Azért ha megvan az eredmény, írd ám meg! :)
17/80 A kérdező kommentje:
A tünetek amiket írnak az interneten a terhesség első jeleiről mikor jelentkeznek először?Pl. a sötétedett mellbimbó,vagy a csík a köldök alatt?Nekem már lehetne valamelyik?Vagy először a menstruációs késése és majd hetek múlva jön a többi?Ti hogy voltatok?
2009. ápr. 18. 17:01
19/80 anonim válasza:
A mell sötétedése már viszonylag korán jeletkezik - de még nem most, majd csak pár hét múlva, a csík meg majd csak mikor már szépen növöget a poci ... de ez nem törvényszerű, egyénfüggő!
20/80 anonim válasza:
Ja, és igen ... az első tuti jel, hogy nincs menszi. A többi majd ezután kb a 6-7.héttől: émelygés, kívánósság, de ezek sem jeletkeznek mindenkinél. Van, aki azon kívül, hogy kicsit hamarabb fárad, nem vesz észre semmit, s van, aki bizony minden reggel, sőt egész nap rosszul van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!