Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok? Mert nagyon...

B®igi kérdése:

Terhes vagyok? Mert nagyon szeretném ha lenne kis babám. Szerintetek lesz?

Figyelt kérdés
Múlt hónap 20-án meg jött a vérzésem. azután a párommal 6-án kétszer és 7-én szeretkeztünk védekezés nélkül,mert kisbabát szeretnénk. 17-én csináltam tesztet, de sajnos negatív lett. lehet hogy túl hamar csináltam meg? viszont néhány napja elkezdődtek a tünetek: szédülés, fáradékonyság. undorodom az ételtől,de ha éhes leszek és eszek,utána erős hányinger jön rám. a köldököm alatt furát érzek, és ott a bőröm érzékenyebb is lett.
2011. aug. 22. 01:21
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:

Igen,már volt egyszer,és elmúlt,most újra van :(

Az oldalon olvastam ezt a PCOS tüneteket,lehet én is az vagyok.A petefészkemen fekete foltok vannak.

Most gyógyszerel meghozza a menzeszemet,utána duphastont kell szednem 3 hónapig.A menzesz alatt a ciszta fel kel szívódjon.

Annyira bántott a dolog hogy az orvostól semmit nem kérdeztem,majdnem elkezdtem bőgni :(

Te hogy vagy?

2011. szept. 17. 15:57
 62/66 anonim ***** válasza:
nagyon sajnálom,remélem felszívódik!nálam is rossz hírek vannak,mert 8 hetes vagyok és elkezdett összemenni a magzat,akinek elégtelen szívhangja van még mindig..:( hétfőn konroll,ha nem javul,befejezik a terhességet :(
2011. szept. 21. 20:07
 63/66 anonim ***** válasza:

nagyon sajnálom :(

kaptál valami gyógyszert,vagy mit mondott a doki?

nagyon remélem hogy minden rendben lesz Nálatok

vigyáz magatokra,majd írj

nagyon szorítok!!!

2011. szept. 22. 09:58
 64/66 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok!

Hogy vagytok?

2011. szept. 27. 16:37
 65/66 anonim ***** válasza:
sziasztok gina vagyok és tegnap befejezték a terhességem :( 3 hónap után újra próbálkozhatunk.
2011. okt. 7. 19:51
 66/66 anonim ***** válasza:

Szia Gina nagyon sajnálom ami Veletek történt :(

Kitartás kívánok.

Ildi

2011. okt. 8. 10:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!