Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok? Mert nagyon...

B®igi kérdése:

Terhes vagyok? Mert nagyon szeretném ha lenne kis babám. Szerintetek lesz?

Figyelt kérdés
Múlt hónap 20-án meg jött a vérzésem. azután a párommal 6-án kétszer és 7-én szeretkeztünk védekezés nélkül,mert kisbabát szeretnénk. 17-én csináltam tesztet, de sajnos negatív lett. lehet hogy túl hamar csináltam meg? viszont néhány napja elkezdődtek a tünetek: szédülés, fáradékonyság. undorodom az ételtől,de ha éhes leszek és eszek,utána erős hányinger jön rám. a köldököm alatt furát érzek, és ott a bőröm érzékenyebb is lett.
2011. aug. 22. 01:21
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 A kérdező kommentje:
:( én is így vagyok
2011. aug. 25. 11:07
 22/66 anonim ***** válasza:

Ne add fel Te se :) amíg nem jön meg van remény

Mióta próbálkoztok Brigi?

Gina,én megnéztem a méhszájamat és nem érzem,remélem ez jó jel.

2011. aug. 25. 11:16
 23/66 anonim ***** válasza:
Szerintem ez jó jel,de többször nem tanácsos felnyúlni nehogy baj legyen,csak mondtam :) erről a discolor tesztről még sose hallottam,én a gabrielt dicsérem,nézzétek azzal. gina
2011. aug. 25. 11:37
 24/66 anonim ***** válasza:
amúgy nekem meg esett 1 tized fokot a hőm és én is rettegek nehogy baj legyen,most 36,8.2 hét múlva doki,addig megőrülök!megint gina voltam :) tényleg mióta próbálkoztok?
2011. aug. 25. 11:39
 25/66 anonim ***** válasza:

Szia Gina!

Én Ildi vagyok,nekünk ez a második hónapunk.

2011. aug. 25. 11:49
 26/66 anonim ***** válasza:
és te Brigi?mikor próbáltok újra tesztelni?még nem jött vérzésetek ugye?
2011. aug. 25. 13:45
 27/66 A kérdező kommentje:

Sziasztok.még mindig nem jött meg. sajna a barátom külföldön dolgozik és 3 hónaponta jön haza. és még csak akkor próbáltunk elősször babát.

Gina remélem jól van a picike :)

nem tudom mikor csinálok új tesztet,elég rossz napom van ma :( nem sikerült a matek pótvizsgám,anya is leordított,szóval még egy negatív tesztet nem viselnék el,bár most csak egy pozitív teszt tenne boldoggá.

2011. aug. 25. 17:44
 28/66 anonim ***** válasza:
megértelek,én is így lennék,de hátha már pozitív lenne :)de legközelebb ne ismeretlen nevű teszttel.köszönöm,remélem jól van,bár nagyon aggódom,hogy elmegy,annyit hallani ilyenről :(tudom nem jó ezen stresszelni.megkérdezhetem mit tanulsz?
2011. aug. 25. 19:44
 29/66 anonim ***** válasza:
és ha negatív lenne a teszt,nem rosszindaltból mondom,de nekem pl.a stressz miatt is szokott késni.sőt a bébi is nehezen jön így össze.sokat stresszeltem én is,volt,hogy késett 1 hetet jól megtréfált :(aztán múlt hónapban szabin voltunk,nyaraltunk végre elengedtem magam és tuti azért jött össze!de kívánok neked pozitív tesztet ha nagyon szeretnéd :)én is pótvizsgáztam anno és volt,hogy nem sikerült.utáltam tanulni :D előbb is meg most is gina voltam
2011. aug. 25. 19:52
 30/66 anonim ***** válasza:
és Ildi,mi újság?? :)
2011. aug. 25. 19:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!