Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok? Mert nagyon...

B®igi kérdése:

Terhes vagyok? Mert nagyon szeretném ha lenne kis babám. Szerintetek lesz?

Figyelt kérdés
Múlt hónap 20-án meg jött a vérzésem. azután a párommal 6-án kétszer és 7-én szeretkeztünk védekezés nélkül,mert kisbabát szeretnénk. 17-én csináltam tesztet, de sajnos negatív lett. lehet hogy túl hamar csináltam meg? viszont néhány napja elkezdődtek a tünetek: szédülés, fáradékonyság. undorodom az ételtől,de ha éhes leszek és eszek,utána erős hányinger jön rám. a köldököm alatt furát érzek, és ott a bőröm érzékenyebb is lett.
2011. aug. 22. 01:21
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
Persze Gina vagyok :) Az én hőm 36,9 úgyhogy biztató a hőd is látod.nekem is itt mondták,hogy minek várok,nem várt után 4 nappal már mutatnia kell valamit és tessék.tesztelj minél előbb ;)Bár én még mindig alig hiszem el,ha holnap is pozitív akkor felhívom a dokimat.
2011. aug. 23. 23:49
 12/66 anonim ***** válasza:
ja még annyi,ha mindig egy időbe méred a hődet és reggel ennyi akkor tényleg biztató!
2011. aug. 23. 23:50
 13/66 A kérdező kommentje:
Oksi Gina :) köszönöm,sokat segít nekem amiket írsz és tényleg örülök a babátoknak :D Én Brigi vagyok 20 éves és te? ha sikerült nekem is,utána már csak attól fogok félni hogy nehogy valami baja legyen :S nagyon fogok rá vigyázni. de sztem csak 25.-ke után csinálok tesztet,mert van most addig egy csomó dolgom sajna.
2011. aug. 24. 00:43
 14/66 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem is 20-án volt az utolsó menzeszem,még most se jött meg,én 21-én csináltam tesztet de negatív lett,de még reménykedem.

Gratulálok a pocaklakóhoz :)

Kérdező drukkolok hogy pozitívat tesztelj :)

2011. aug. 24. 11:55
 15/66 A kérdező kommentje:
sziasztok.ma vettem 10 órakkor discolor tesztcsíkot,fél 12 körül megcsináltam első vizeletből,negatív lett :'( a mentruációm még mindig nem jött meg.most mi van? :( Szúrkolok neked utolsó
2011. aug. 24. 13:09
 16/66 anonim ***** válasza:
Tudom,hogy rossz,de próbálj meg egy másik fajtát.Én nem kívánhatom,hogy nyúlkálj,de ha esetleg szoktad ellenőrizni a méhszájadat,de csakis akkor,meg tiszta kézzel,akkor ha most megnézed és ha magasan van,alig elérhető,ill.nem is érded el,az is jelenthet babát.Ha továbbra sem jön meg,tanácsos felkeresni a nőgyógyászt,de én még tesztelnék.Reggeli első pisiből csináltad?Én Gabriellel teszteltem. Gina
2011. aug. 24. 15:04
 17/66 anonim ***** válasza:
ja,27 vagyok elfelejtettem megírni :) még nincs veszve a dolog amíg nem vérzel..
2011. aug. 24. 15:05
 18/66 anonim ***** válasza:
utolsonak én is szorítok! Gina
2011. aug. 24. 15:06
 19/66 A kérdező kommentje:
Sya Gina.nem szoktam ellenőrizni.én is gabriellel akartam tesztelni,de nem volt.hát amig nem jön meg addig azért reménykedek.legelső pisiből csináltam.
2011. aug. 24. 15:21
 20/66 anonim ***** válasza:

Sziasztok! 11:55 vagyok

Ma teszteltem,de negatív lett :( és még most se jött meg

2011. aug. 25. 09:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!