A párom már többször belém élvezett, de nem lettem terhes. Lehet h nem lehet babám vagy csak rossz az időzítés mindíg? 18/L
Egy év sikertelen próbálkozás után szoktak orvoshoz fordulni,akkor már valószínüsíthető,hogy valamelyik félnél gondok vannak.Ha egyszer-kétszer nem jön össze,az még nem jelent semmit.Ha tényleg babát terveztek,hogy peteérés környékén csináljátok (kb.félidőben),akkor van rá a legnagyobb esély.
Az itt olvasgató még babára nem vágyóknak üzenem,hogy elsőre is össze jöhet a baba és bármikor,még mensi alatt is,így védekezni kell,ha tényleg nem szeretnének még gyereket.
22:38 inkább ne irj
22:39 köszönöm a tanácsot akk nem megyek orvoshoz(lehet hülyének nézett volna
köszi:)
1 hónap az semmi, sokszor hónapok alatt sem jön össze a baba, pedig a pár egyik felénél sincs semmi gond, szóval elkeseredésre nincs ok, ha mégsem lettél terhes.
Érdemes figyelned a ciklusodat, mikor van peteérésed. Főleg, ha rendszertelen a ciklusod. Sokat segíthet a ciklus.hu oldal, érdemes regisztrálni. Én még sokszor a babatervezok.otthona.net oldalt nézegetem, nagyon sok hasznos tanács, leírás van, okosabb lesz tőle az ember.
Ha babát akarsz, érdemes most elkezdened terhesvitamint (elég két naponta bevenni) vagy folsavat szedni.
Remélem, hamarosan sikeresek lesztek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!