Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok? Mert nagyon...

B®igi kérdése:

Terhes vagyok? Mert nagyon szeretném ha lenne kis babám. Szerintetek lesz?

Figyelt kérdés
Múlt hónap 20-án meg jött a vérzésem. azután a párommal 6-án kétszer és 7-én szeretkeztünk védekezés nélkül,mert kisbabát szeretnénk. 17-én csináltam tesztet, de sajnos negatív lett. lehet hogy túl hamar csináltam meg? viszont néhány napja elkezdődtek a tünetek: szédülés, fáradékonyság. undorodom az ételtől,de ha éhes leszek és eszek,utána erős hányinger jön rám. a köldököm alatt furát érzek, és ott a bőröm érzékenyebb is lett.
2011. aug. 22. 01:21
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 A kérdező kommentje:
Oké. hát remélem minden rendben lesz a babával. olvastam hogy a második és harmadik hónapban mutat a legerősebben a teszt :)
2011. aug. 26. 22:23
 42/66 anonim ***** válasza:

Gina :)itt van október már nemsokára

Csináltam tesztet,nem bírtam ki...negatív lett :(

2011. aug. 27. 10:56
 43/66 anonim ***** válasza:
Ildi!ilyenkor azt írják nagyon sajnálom,ami így is van,de ezzel nem mész semmire tudom jól.mit is írtál mióta próbálkoztok?nekünk is a 8.hónapban jött most.és most nem számítottam rá!nálad is így lesz,higgy nekem!és természetesen szurkolok én is :)
2011. aug. 27. 22:52
 44/66 anonim ***** válasza:
bocsi,megkérdezhetem még azt,hogy a menzid még mindig nem jött meg?
2011. aug. 27. 22:53
 45/66 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Még nem jött meg a menzim.

Még kicsit reménykedem azért...

2011. aug. 29. 15:43
 46/66 anonim ***** válasza:

2 hónapja próbálkozunk...nagyon az elején vagyunk még.

kicsit aggódóm hogy ennyit késik,és a teszt negatív...majd még csinálok...de dokihoz mindenképp megyek

olvastam olyat,akinek terhesség alatt végig negatív volt a tesztje

Te hogy érzed magad?

2011. aug. 29. 15:56
 47/66 anonim ***** válasza:
azért ennyi késés és a negatív teszt után én is a dokit javaslom.de azért szurkolok még legyen bébi!én jól vagyok köszönöm,gyakran rámjön az alhatnék és fájdogál a méhem,amitől megijedtem de megnyugtattak,hogy az attól van,hogy növekedik.de amíg nem lát orvos,kissé nyugtalan leszek mert amúgy nem érzem magam terhesnek.
2011. aug. 29. 20:41
 48/66 A kérdező kommentje:
Remélem minden úgy lesz ahogy szeretnétek :)
2011. aug. 29. 21:34
 49/66 anonim ***** válasza:

Gina,elhiszem hogy nyugtalan vagy,de ne idegeskedj,biztos minden rendben van.Mikor is mész az orvoshoz?

Brigi,köszi :)Te hogy érzed magad?

2011. aug. 30. 13:35
 50/66 anonim ***** válasza:
6-án megyek :) Brigi jobban vagy? :)
2011. aug. 31. 19:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!