Pozitívat teszteltem! 6 év után szerdán mentünk volna lombik beültetésre, és ma pozitívat teszteltem, egyet délelött egyet pedig 5 perce mind a kettő erős pozitív, el sem hiszem hogy lehet ez?
Figyelt kérdés
Annyira boldog vagyok!!!!!!!
:-DD :-DD :-DD :-DD :-DD :-DD :-DD
2009. ápr. 13. 17:01
51/53 A kérdező kommentje:
Sziasztok , igen megszülettek a picinyeim , bár nagyon nehéz szülés volt,de megérte mert nagyon jól vagyunk szépen növekedünk , és tündériek még mindig sírni tudnék ha rájuk nézek hogy itt vannak velünk ilyen hosszú idő után , nagyon rég nem jártam ezen az oldalon , mindenkitől elnézést kérek , hogy csak most írok nektek , nagyon jól esik hogy még mindig emlékeztek rám, remélem veletek is minden rendben és sokatoknak van még ilyen hatalmas boldogságban része , mint nekünk.
2010. márc. 13. 00:21
52/53 anonim válasza:
szia nagyonm nagyo n gratulálok, ez akkora nagy öröm és szerencse.. én is 3 évet várttam és a lapar elötti 2 nappal teszteltem pozit. most 21 hetes vagyok. sok boldogságot.
32
53/53 anonim válasza:
Nagyon nagy gratula nektek,sok boldogságot!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!