Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitívat teszteltem! 6 év...

Pozitívat teszteltem! 6 év után szerdán mentünk volna lombik beültetésre, és ma pozitívat teszteltem, egyet délelött egyet pedig 5 perce mind a kettő erős pozitív, el sem hiszem hogy lehet ez?

Figyelt kérdés

Annyira boldog vagyok!!!!!!!

:-DD :-DD :-DD :-DD :-DD :-DD :-DD

2009. ápr. 13. 17:01
1 2 3 4 5 6
 41/53 A kérdező kommentje:

Szia.

Köszi az érdeklődésed.

Minden héten járok uhra mert még mindig nem nagyon akarják elhinni és mivel stimus hónap volt ezért két kis szivem van odabent ami már él és hamarosan a karjaimban lesznek , nagyon jól vagyunk és minden rendben....

:-DD

2009. máj. 14. 17:03
 42/53 anonim ***** válasza:
100%
Van már szívhangotok is? :)
2009. máj. 14. 22:22
 43/53 anonim ***** válasza:
100%
Ikrek?jaj az tö jó,nagyon örülök hogy minden jól alakul,sokszor eszembe jutottatok,néha azért irj hogy mi a szitu, én bármelyik nap mehetek szülni,majd szorits:-)
2009. máj. 15. 08:24
 44/53 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, ikrek! Ez olyan, de olyan jó és gyönyörű történet! Szinte mesébe illő. Vigyázz nagyon Magatokra, bár szerintem ezt nem kell mondanom és őszintén a legjobbakat kívánom!!!

egy 19 hetes kismami

2009. máj. 15. 13:42
 45/53 anonim ***** válasza:
100%
Szia! ha jól tippelem, talán már félidőnél jártok? mi újság? minden rendben veletek?
2009. júl. 21. 19:32
 46/53 A kérdező kommentje:

Ohh igen köszönjök szépen a lánykáim nagyon jól vannak és én is és még mindig egy isteni csoda ami velünk történt.

Aranyos vagy hogy gondoltál rám.

2009. aug. 14. 19:02
 47/53 anonim ***** válasza:
Most olvastam a történetedet,egyszerűen fantasztikus.Jómagam lombikos vagyok. Remélem nagyon jól vagytok.sok boldogságot!
2010. jan. 30. 10:46
 48/53 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha jól számolom mostanra már megszülettek a babáid! Ha lesz egy kis időd írj nekünk! :) "Ott voltunk" a kezdeteknél, szeretnénk olvasni a happy end-et :)

Milyenek a lányok? Hihetetlen, hogy a karodban tarthatod őket ennyi év várakozás után ugye? Viszont szép ajándék, hogy egyből két babát kaptatok! :)

2010. febr. 3. 10:33
 49/53 anonim ***** válasza:
Épp mult héten kerestem én is ezt a kérdést hogy irok,csak nem találtam meg:-)
2010. febr. 3. 14:21
 50/53 anonim ***** válasza:

szia megszülettek a picik? én vagyok az ki 3 évet várt, lombira mentünk voolna és a lapar elött 2 nappal lett pozi a tesztem.

32

2010. febr. 11. 10:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!