Pozitívat teszteltem! 6 év után szerdán mentünk volna lombik beültetésre, és ma pozitívat teszteltem, egyet délelött egyet pedig 5 perce mind a kettő erős pozitív, el sem hiszem hogy lehet ez?
Annyira boldog vagyok!!!!!!!
:-DD :-DD :-DD :-DD :-DD :-DD :-DD
Szia.
Köszi az érdeklődésed.
Minden héten járok uhra mert még mindig nem nagyon akarják elhinni és mivel stimus hónap volt ezért két kis szivem van odabent ami már él és hamarosan a karjaimban lesznek , nagyon jól vagyunk és minden rendben....
:-DD
Jaj, ikrek! Ez olyan, de olyan jó és gyönyörű történet! Szinte mesébe illő. Vigyázz nagyon Magatokra, bár szerintem ezt nem kell mondanom és őszintén a legjobbakat kívánom!!!
egy 19 hetes kismami
Ohh igen köszönjök szépen a lánykáim nagyon jól vannak és én is és még mindig egy isteni csoda ami velünk történt.
Aranyos vagy hogy gondoltál rám.
Szia!
Ha jól számolom mostanra már megszülettek a babáid! Ha lesz egy kis időd írj nekünk! :) "Ott voltunk" a kezdeteknél, szeretnénk olvasni a happy end-et :)
Milyenek a lányok? Hihetetlen, hogy a karodban tarthatod őket ennyi év várakozás után ugye? Viszont szép ajándék, hogy egyből két babát kaptatok! :)
szia megszülettek a picik? én vagyok az ki 3 évet várt, lombira mentünk voolna és a lapar elött 2 nappal lett pozi a tesztem.
32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!