Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitívat teszteltem! 6 év...

Pozitívat teszteltem! 6 év után szerdán mentünk volna lombik beültetésre, és ma pozitívat teszteltem, egyet délelött egyet pedig 5 perce mind a kettő erős pozitív, el sem hiszem hogy lehet ez?

Figyelt kérdés

Annyira boldog vagyok!!!!!!!

:-DD :-DD :-DD :-DD :-DD :-DD :-DD

2009. ápr. 13. 17:01
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
100%

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Hát ennyire örülök,így ismeretlenül is!! Én is sírtam,őszintén.

2009. ápr. 13. 19:59
 22/53 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lehet ez??????

Mert MEGÉRDEMLITEK!!! :-)

2009. ápr. 13. 20:01
 23/53 A kérdező kommentje:

Jajj annyira szépeket irtok nekem hogy itt bőgök a gép előtt mint egy kis ovodás.....

Nem tudom szavakban kifejezni mit érzek , annyira kedvesek vagytok , SZERETLEK BENNETEKET ŐSZINTÉN!!!!!!!!

2009. ápr. 13. 20:14
 24/53 anonim ***** válasza:
100%
A jó'Istenke vigyázzon Rátok!
2009. ápr. 13. 20:27
 25/53 anonim ***** válasza:
100%
Jaj..annyira orulok..bar nem ismerlek, de igy is annyira boldog vagyok,hogy sikerult!!! Tudom milyen egy ilyen teszt..annyira lehet neki orulni!! Vigyazz nagyon magadra, sok pihi es progeszteron. Jo babavarast!!! Szilvi
2009. ápr. 13. 21:13
 26/53 anonim ***** válasza:
100%
Egy pici apró élet növekszik a pocakodban és ez a tény már maga a csoda,nem hogy ilyen "múltal" !!! :))))))))))))))))
2009. ápr. 13. 21:26
 27/53 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok vigyázz magatokra és BOLDOG BABAVÁRÁST!!!!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
2009. ápr. 14. 07:59
 28/53 anonim ***** válasza:
100%
Bevallom én is itt bőgök a gép előtt, alig látom a gombokat úgy próbálok pötyögni valami értelmeset. Engem leginkább az a hatalmas boldogság, amit érzel, az hat meg a legjobban. Teljesen el tudom képzelni, hogy mit érezhetsz. Mi okt.-nov. óta próbálkozunk. Mostanában lehetett peteérésem, mert a ciklusom 17. napján vagyok, de éppen tegnap volt egy fura érzésem (de csak gondolatilag), hogy talán ebben a hónapban összejött. Gratulálok nektek! Vigyázz magatokra!
2009. ápr. 14. 09:36
 29/53 anonim ***** válasza:
100%
szia:) én már egyszer irtam ,nem tudom hányadik vagyok.. de annyiszor eszembe juttok és ez azért is jo, mert igy nem adom fel én sem.. egysezr azt olvastam a neten valhol hogy a spermászomrol érdeklödtem hogy lehet természetees modon növelni, azt irták rá hiogy a sok csok meg simi megnöveli, eddig nem hittem benne de ezek után.. egy egész átmulatott éjszaka tutira neketek is ez segitett:) mégegyszer gratula, gondolom meglepödött a dokitok hogy nem mentek lombikra, és akkor most mi va a lefagyasztott bébikkel? vagy még csak tervben votak? vagy már osztodtak? nem tom hogy müködik ez.. de mindegy is, nem? azért ird meg:)Zs.
2009. ápr. 14. 17:06
 30/53 anonim ***** válasza:
100%

Hát először is : Grat!

Másodszor: Igen Isten kegyes, ne felejtsd el meg köszönni!

Harmadszor: Nagyon sok szeretet kell de most komolyan annak a pici életnek!

Negyedszer: minden jÓt, párom üzeni nagyon, de nagyon vigyázz magatokra!

2009. ápr. 15. 07:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!