Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitívat teszteltem! 6 év...

Pozitívat teszteltem! 6 év után szerdán mentünk volna lombik beültetésre, és ma pozitívat teszteltem, egyet délelött egyet pedig 5 perce mind a kettő erős pozitív, el sem hiszem hogy lehet ez?

Figyelt kérdés

Annyira boldog vagyok!!!!!!!

:-DD :-DD :-DD :-DD :-DD :-DD :-DD

2009. ápr. 13. 17:01
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
100%
Én szívből gratulálok :) Sok szerencsét a továbbiakban is !:)
2009. ápr. 13. 17:02
 2/53 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok!!!!!!Jó babázást!
2009. ápr. 13. 17:04
 3/53 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok!! Olyan jó ilyet olvasni!!
2009. ápr. 13. 17:05
 4/53 A kérdező kommentje:

Sziasz6tok.

Köszönöm szépen, de félek nehogy baj legyen , ha lemondom a dokimnál a beültetést és ha közben elmegy attól még megcsinálják majd?

Annyira el sem hiszem.....

6 kínkeserves év után!!!!

2009. ápr. 13. 17:05
 5/53 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok,sok boldogságot és egészséget kívánok!!!
2009. ápr. 13. 17:06
 6/53 anonim ***** válasza:
100%

Jaj hát nagyon gratulálok!

Bevallom férfiasan, elbőgtem magam, ahogy elolvastam! :)

valószínűleg a lombik elterelte a figyelmed attól, hogy szex közben a megtermékenyülésen agyalj. És így sikerült! :)

Holnap hívd a dokit, pihenj sokat, és vigyázz magatokra! Nagyon sok boldogságot kívánok!

30 hetes inszemes kismama

2009. ápr. 13. 17:11
 7/53 anonim ***** válasza:
100%
Szívből gratulálok! Annyira jó ilyet olvasni! Ne gondolj arra, hogy baj lehet! Csak pozitívan! Ennyi év keserves próbálkozás után nem lehet baj! Erre gondolj. Babátok lesz, élvezz minden várandós percet, még a rosszakat is! ;)
2009. ápr. 13. 17:13
 8/53 A kérdező kommentje:
Csak azért merem leírni mert nem ismertek de a párom mint egy kisgyerek úgy sír krokodil könnyei potyognak hogy mennyi szenvedés után meg lett az eredménye én is sírok és nem haragudjatok rám hogy ide ki írtam de annyira boldog vagyok , nem hiszem el , teleztem a dokimnak reggel megyek hozzá nem akarta elhinni azt hitte husvét alkalmából szivatom 6 éve kezel minket , azt mondta ne szivassam nem jó tréfa majd nem könyörögtem neki hogy higgye el mert a dokik hada megmondta hogy csak lombikkal lehet babánk mert nincs meg az egyik petefészkem és a petevezetékem ki kellett venni , szegény párom annyira sír.....
2009. ápr. 13. 17:17
 9/53 A kérdező kommentje:
Lányok vannak még csodák!!!!
2009. ápr. 13. 17:18
 10/53 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nagy boldogság ilyet olvasni!

Bár mi nem jártunk végig ilyen hosszú utat, mint ti, mert 1 év alatt sikerült, de pontosan tudom, milyen az, mikor kezelik az embert és csak telnek a hónapok...

Majd írd meg, mi volt a dokinál!

Inszemes voltam

2009. ápr. 13. 17:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!