Ha valaki délelőtt 12:00 és délután 15:00 között van kint a napon, és be van kenve erős faktúra napolajjal, akkor az is ugyan úgy leég, mint aki nincs be kenve napolajjal?
Figyelt kérdés
Holnap megyek ki egy rokonommal a Velencei tóra strandolni,és jó lenne tudni,hogy akkor most hogy van ez,mert tavaly egyszer már leégtem,de akkor nem voltam be kenve....2010. júl. 3. 21:16
2/8 anonim válasza:
igen
leégsz ugyan úgy, én is megszívtam, reggel 8-tól du 3-ig voltam én is a velencei tónál, nagyon leégtem, de nagyon keményen, szal inkább ne
3/8 anonim válasza:
Én is megjártam már ezt :S Úgyhogy szerintem se. Éjszakánként alig tudtam aludni, mert annyira fájt a hátam :S Addig üljetek be egy fa alá kártyázzatok, beszélgessetek vagy hasonlók :)
4/8 A kérdező kommentje:
De úgyis le lehet égni,ha valaki be van kenve :O ?
2010. júl. 3. 21:33
5/8 anonim válasza:
Hát én be voltam kenve és nem gagyi minőségű krémmel és elég magas faktorszáma is volt :S
6/8 anonim válasza:
Ha nagyon süt a nap és nagyon sokáig ér, akkor kenhetsz magadra bármit, max csak egy árnyalattal lesz halványabb a pirosságod.
7/8 anonim válasza:
én mondjuk még akkor is kinn vagyok a napon.
bár én nem tudok leégni szóval naptej sem kell:D
8/8 anonim válasza:
Én sose kenem be magam,max ilyen bronz olajjal. Nem szoktam leégni,gyorsan megfog a nap és gyorsan barnulok. Ilyen téren szerencsés vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!