Miért van az, (főleg délelőtt és délután, estefelé már nem) hogy, ás a bőrszín a szám környékén mint az arcomon? Mit tegyek hogy ez javuljon? Hisz igen idegesítő tud lenni.
napszakonként meg lehet határozni?
hát nem tom, lehet szolitól jobb lenne, én még nem mertem kipróbálni, mert lehet le sem barnulna a szám környékén a bőr
"ás a bőrszín a szám környékén mint az arcomon"
Mivan??????
szerintem a kérdező elírta, és más akart lenni, csak a vessző és a m betű ottvan egymás mellett a billentyűzeten-.-
amúgy a kérdésedre sajna nemtudok válaszolni.
Nekem is szokott ilyen lenni,de nem tudom hogy mitől van,nekem világosabb szokott lenni.De nem mindennap van ilyen.Közvetlen a szád alatt nem?Mert nekem csak a szám alatt szokott lenni.Engem is nagyon zavar.
22/L
Elnézést elírtam. Szóval- "már"
Igen, főleg a szám alatt. A szoláriumot nem nagyon szeretném erőltetni, fehér és érzékeny bőrű vagyok sajnos.
Alapozót alkalmanként használok,(de beszívja a bőröm vagy nem is tudom)de nem tart sokáig.
A válaszokat köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!