Szörösebb vagyok az átlagnálegy betegség miatt, és nagyon idegesítő. Alig merek kimenni a strandra, a gyantázás tul drága borotvától meg csak erösödne. Mit csináljak?
Csak a gyanta marad pedig.
Ha be tudsz ruházni egy gyantázókészletre, kb. 6000 körül lehet, az hosszútávon nagyon megéri!!
Egy hónapban ha ilyen sokmindent kell gyantáznod, akkor is kijön kb. egy ezresből a lehúzócsíkokkal, gyantával, mindennel együtt, míg kozmetikusnál akár 1 alkalom kerül ennyibe, attól függ Bp. vagy vidék.
Megáll az eszem, az emberek nem tudják magukat legyantázni...? Csak én ismerem ezt a trükköt?
Na, figyelj! Vegyél drogériában vagy akár 100 Ft-osban flakonos, görgőfejes gyantát (kb. 400 Ft), és mellé lehúzócsíkokat (a 20 darabos 200 Ft).
Beteszed a mikróba a gyantát, felkened szőrnövekedéssel megegyező irányba, rárakod a csíkot, letéped (ellentétes irányba), oszt' megvagy :D A végén, ami a bőrödön marad, olajjal átitatott vattával leszeded. Még csak babaolaj sem kell, teljesen jó rá a napraforgó olaj is, ráadásul az ápolja a bőrt. Legalábbis nekem nagyon jót tesz. Amit nem érsz el magadon, ott megkéred anyukádat, hogy segítsen. Ennyi :)
Tök fölösleges kozmetikushoz menni gyantáztatni, ha egyszer pár száz forintból is tökéletesen megoldható!
szőkitést még nem probáltam, a gyantát meg az epilátort meg utálom mer nagyon fáj...:S a borotvától meg csak erősebb a szöröm..
kaptam gyógyszert de nem használ semmit, csak a ragyáim lettek szebbek
dobj be előtte egy felest:D vagy fájdalomcsillapítót.. persze csak mértékkel!:) meg ne egyszerre akard mindet leszedni, elég, ha egyik este leszeded az egyik lábról másik este másikról és így tovább, így nem húzod fel magad hogy sok idő meg nem lesz annyira eleged belőle. A fájdalomhoz egy idő után hozzászokik a bőröd, akkor nem is lesz szükség gyógyszerre.plusz közben hallgass zenét kicsit eltereli a figyelmet.
más is küzd a szőrrel, nekem is elég erősen nő. de ma már sokféle módszer van.
és fontos utána is ápolni a bőrt, nehogy szőrbenövés legyen ( nekem elég csúnya)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!