Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitívat teszteltem! 6 év...

Pozitívat teszteltem! 6 év után szerdán mentünk volna lombik beültetésre, és ma pozitívat teszteltem, egyet délelött egyet pedig 5 perce mind a kettő erős pozitív, el sem hiszem hogy lehet ez?

Figyelt kérdés

Annyira boldog vagyok!!!!!!!

:-DD :-DD :-DD :-DD :-DD :-DD :-DD

2009. ápr. 13. 17:01
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
100%

Vannak bizony, Isten kegyes!

(Mi úgy mondjuk: Allah Kerím)

még mindig az inszemes :)

2009. ápr. 13. 17:20
 12/53 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Gratula, és nagyon boldog babavárást neked!!! Jómagam inszem előtt állok, és épp ma morfondíroztam azon,hogy ha ez sem sikerül majd,akkor már képtelen leszek hinni,hogy valaha édesanya lehetek. És most téged olvasva igenis elhiszem,hogy lehetnek csodák, és nem szabad feladni! Szívből kívánom a legjobbakat a babaváráshoz!
2009. ápr. 13. 17:37
 13/53 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon-nagyon gratulálok, és őszintén Veletek örülök:)!szerintem most hagyd az itteni csajokat, és boruljatok össze pároddal, csak egymással foglalkozzatok, éljétek meg a felszabaduló bőgést:)! hüpp-hüpp én is kezdem...

de azért majd jelezz vissza!

2009. ápr. 13. 17:38
 14/53 anonim ***** válasza:
100%

De jó! Annyira jó hogy vannak ilyen példák is nem csak mindig a "sajnos...."!

Jó egészséget nektek! GRATULÁLOK!!!

2009. ápr. 13. 17:41
 15/53 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Nagyon gratulálok Nektek!Ez csodálatos dolog!

Szerdán beültetésre mentél volna vagy most kezdtétek volna a szurikat?Csak egy petefészked és egy petevezetéked van?Bocsi hogy sokat kérdezek,de Én már túl vagyok egy sikertelen lombikon.Nekem el van záródva az egyik petevezetékem a másik pedig funkcionálisan nem működik.Nagyon jó ilyeneket olvasni erőt adnak a folytatáshoz.Nagyon boldog baba várást kívánok Nektek!

2009. ápr. 13. 17:48
 16/53 anonim ***** válasza:
100%
Mázlista,szoritunk!:-)
2009. ápr. 13. 17:58
 17/53 anonim ***** válasza:
100%
nagyon gratuola. bizony vannak csodák. nálunk is volt a családban ilyen.. én 28 honapja nem vagyok terhes, kevés a spermaszámunk. inszem lesz nálunk nem sokára.. de jo lenne has amugy csak ugy becsuszna.. gratula mégegyszer.
2009. ápr. 13. 18:29
 18/53 anonim ***** válasza:
100%
Szívből gratulálok! Nagyon jó ilyet olvasni, ez nekünk - régóta babára vágyóknak - is erőt ad! Sok boldogságot, vigyázzatok magatokra!!!! :)))
2009. ápr. 13. 18:31
 19/53 A kérdező kommentje:
Sziasztok, köszönjük szépen a nagyon sok kedves szavaitokat , életemben először most tényleg mázlistának érzem magam :-) , és egy hatalmas csodának ami velünk történik , semmi jele nincs a mensimnek és olyan "tényleg más állapotban " éreztem/érzem magam azért teszteltem de 1 ezreléket nem adtam volna a pozi tesztnek csak a furi érzés miatt anyai ösztön talán vagy nem tudom de hihetetlen amikor megláttam elkiabáltam magam és elkezdtem sírni és nem akartam elhinni , beültetés lett volna szerdán azért is furcsa volt most ez a pozi teszt meg nekem egyáltalán nincs meg a jobb oldali petefészkem és a petevezetékem mert egy súlyos fertőzés miatt ki kellett venni és azt mondták csak lombik jöhet szóba semmi más álmodni sem mertünk arról hogy valaha spontán sikerül teherbe esnem és nem is voltunk kötelezően együtt minden másnap mert ugy voltunk hogy ha megyünk szerdám ott majd csinálnak nekünk gyermeket és nem az volt hogy nah akkor egy gyors muszáj sex ami 10 - 15 perces szokott lenni hanem élveztük egymást órákon át és egyszer volt egy teljes egy éjszakás kényeztetésünk is lehet ezt kellett volna régen is alkalmazni mert ebben a hónapban a testi örömök a szerelem volt a fő téma az ágyban nem a baba és láss csodát milyen kiszámíthatatlan az élet---
2009. ápr. 13. 18:38
 20/53 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon irigyellek most titeket, nagyon jó érzés lehet!

Ennyi kudarc után, amit közösen éltetek át, most kis csoda történt és ez is a tiétek és hogy ilyen szerelemben jött össze, ez tényleg csodálatos, nem találok rá szavakat! Minden jót a babához és élvezzétek minden egyes percét!

2009. ápr. 13. 19:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!