Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitívat teszteltem! 6 év...

Pozitívat teszteltem! 6 év után szerdán mentünk volna lombik beültetésre, és ma pozitívat teszteltem, egyet délelött egyet pedig 5 perce mind a kettő erős pozitív, el sem hiszem hogy lehet ez?

Figyelt kérdés

Annyira boldog vagyok!!!!!!!

:-DD :-DD :-DD :-DD :-DD :-DD :-DD

2009. ápr. 13. 17:01
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
100%

HÁT NEM IS TUDOM MIT ÍRJAK ILYENEKET OLVASNI EGYSZERŰEN FANTASZTIKUS DOLOG FŐLEG OLYAN EMBERNEK AKI MÁR ELÉG RÉGÓTA VÁGYIK BABÁRA ÉS ITT A NAGY IGAZSÁG: A REMÉNY HAL MEG UTOLJÁRA

NAGYON BOLDOG BABAVÁRÁST KÍVÁNOK ÉS NAGYON VIGYÁZZ MAGATOKRA

LETTI

AZOKNAK ÜZENEM AKIK MÁR FELADNI KÉSZÜLTEK SOHA DE SOHA NE ADJÁTOK FEL!!!!!!!!!!!!!!!

2009. ápr. 15. 09:34
 32/53 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Még egyszer köszönöm szépen ezt a rengeteg gratulációt.

Voltam dokinál , szívhang még nincs de már láttuk a szikhójagot és igen babás vagyok 1 hét múlva kell mennem megint most sűrűn kell majd járnom mert ugye csoda ami velünk történt és a lombikhoz nem volt képünk telefonon lemondani elmentünk személyesen és még aki nem is ismert bennünket az is sirt az a doki aki eddig tök bunkó volt velem a nyakamba ugrott ugy gartulált , el sem hiszem a mai napig hogy ilyen csoda történik velünk és igen a kiskatonák lefagyasztva maradnak mert most már tudom hogy szeretnénk kistesót csak már ez a kis pici babám lenne a kezemben de sajna addig még sok idő van , és vigyázok magamra és a csöppségre , sokat pihizünk , , de nem is tudnék mást csinálni eddig nem volt ilyenben részem de mióta a párom tudja hogy babánk lesz ágyba kapom a reggelit , főz , mos , takarit , elmegy a boltba , soha nem ugrált ennyire körbe mint most , és jah jut eszembe azon nagyon meghatódtam hogy az egyik kedves válaszoló párja is üzent nekünk , annyira jól esett és nem gondoltam volna hogy ennyire kedves emberek vagytok és még egyszer szeretlek benneteket , és mindenkinek mielöbbi babavárást kívánok.....

2009. ápr. 15. 17:27
 33/53 anonim ***** válasza:
100%
GRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTTUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULLLLLÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!NAGYON NAGYON NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT!!!!Nagyon örülök a boldogsátoknak istenem milyen meghitt lehet most nálatok a légkör:-)!Tényleg esküszöm így ismeretlenül is ugy meghatott a történetet meg a kedves válaszaid nagyon aranyosak lehettek!Rendesen remeg a gyomrom mintha én lennék terhes olyan boldog vagyok!!!Én 3 éve voltam így!!!7 évet vártam soha nem voltam terhes és amikor 3 éve pozitív lett a teszt 6-ot csináltam mire elhittm hogy 2 csík van és képzeld istenke ajándéka volt az is hogy május 14-re voltam kiirva de május 6-án hajnali 5:49-kor ANYÁK NAPJÁN megszületett a gyönyörű egészséges fiam!!!Jövő hónappban ünnepeljük a 2-odik szülinapját:):):)
2009. ápr. 16. 21:41
 34/53 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nem olvastam el a válaszokat, csak amiket te írtál. NAGYON GRATULÁLOK NEKTEK! Totálisan átérzem, hogy min mentetek keresztül, igaz, én csak 2 és fél évet vártam a magam csodájára, de majdnem hasonlóan jártunk, csak én a petevezeték átjárhatósági vizsgálat előtt teszteltem pozitívat. Mi pont ugyanígy sírtunk, mint ti. És még annyit, hogy az én kis csodám már itt játszik a kis szőnyegén, 6-án volt 7 hónapos, és imádom. TÉNYLEG EGY CSODA!!! Tarts be mindent amit az orvosod mond, és ha sűrűbben kell UH-ra járni, menj el nyugodtan, mi is úgy voltunk, ne hallgass azokra akik majd le akarnak róla beszélni, és felteszik a hülye kérdést, hogy jó-e ez a babának? Igen jó, és neked is jó. Én volt, hogy két hetente jártam hónapokon át, és semmi baja sincs a picinek. IMÁDOM!!! NAGYON JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK, ÉS MOST MÁR SOK TÜRELMET A KÖVETKEZŐ HÓNAPOKHOZ, MÍG A KEZEDBEN TARTHATOD!!! Hidd el, nagyon gyorsan elrepül az idő, és már azt veszed észre, hogy már megint nagyobb ruha kell. Maradj mindig ilyen boldog, mint most vagy, minden jót nektek és persze a papának is.
2009. ápr. 17. 08:02
 35/53 anonim válasza:
100%

Szia!

A párommal 8 évig küzdködtünk, míg nem tavaly többszöri nekifutásra adtunk még egy utolsó esélyt, és a lefagyasztott 3 emriónkat 2008.08.08-án beültettük.

Aztán vártunk, és vártunk. 2 hét után nekem is pozitív lett a tesztem, de pont 1 nappal az előtt, hogy UH-on is meg tudtuk volna nézetni a dolgot, elkezdtem vérezni. Lelkileg mindketten összeomlottunk. 1 hét kórházi fekvés után, a dokim azért azt mondta, hogy UH-gal megnézzük, hogy mi is a helyzet. Először nem szólt semmit, csak elkezdett mosolyogni. Nos két magzat volt :-).

2009. március 24-én pedig megszülettek: Katica és Csenge. Igaz Csenge még bent van a kórházban, mert a 2 magzat között 60 dkg súlykülönbség volt és ezért kellett megindítani korábban a szülést, de mind a két baba teljesen jól van. Csenge amint eléri a 2300 grammos súlyt, jöhet haza. Tegnap érte el a 2150 grammot. Amíg Csenge bent van a kórházban Katicával "gyakorlatozunk". Neked is hasonló boldogságot kívánok. Remélem a terhességed teljesen gond nélkül fog lezajlani és a 40-dik hét körül egy ( vagy több :-)) ) egészséges babának örülhettek.

Üdv,

Böce

2009. ápr. 17. 16:24
 36/53 anonim válasza:
100%

Gratulálok!!!

Én 4 év után estem teherbe, már bejelentkeztünk a Kaáli-ba, nem hittük, hogy másként sikerülhet. Azt hiszem, amint úgy éreztük, már nem rajtunk múlik a dolog, elmúlt a stressz. Talán így volt ez veletek is.

Sok sikert, boldogságot és egészséges picit.

Ja, épp 1 hét múlva szülök (elméletileg)

2009. ápr. 18. 14:03
 37/53 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nagyon gratulálok nektek. Én pont ugyanígy jártam. 6év reménytelenség után, most 14 hetes terhes vagyok:))) Mi is márciusba mentünk volna beültetésre. Erre februárban pozitív lett a tesztem:))) Mi sem hittük el, csak sírtunk:))) Még a tesztet is kidobtam, hogy biztos rossz:) Ezt az érzést csak az élheti át aki benne van. Nekünk is egy álmunk kezd valóra válni. Én is idegeskedtem az elején sokat. Mindenki mondta, hogy nem szabad, de ilyenkor nem tudsz nyugodt maradni. Az első három hónapom tiszta idegeskedés volt. De most már megnyugodtam. Higgyél a babába, beszélj hozzá sokat "kapaszkodjon erősen" :)))) És akkor minden OK lesz! Sok boldogságot kívánunk!
2009. ápr. 19. 07:37
 38/53 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Tényleg még egyszer köszönöm szépen nektek , annyira aranyosak vagytok hogy igy örültök más boldogságának és csodálatos dolog várandósnak lenni , és mindenkinek szívből gartula akinek már összejött és nagyon sok boldogságot és szinte hihetetlen milyen sokan vagyunk akiknek ilyen csoda folytán sikerült babásnak lennie , a párom is nagyon köszöni szépen a kívánságokat tisztára meghatódott amiket nekünk irtatok.

Sok puszi minde3nkinek és kívánom akinek még sajnos nem sikerült hogy minél elöbb legyen babája mert már tudom milyen csodálatos érzés a várandóság remélem mindenki minél hamarabb ,megismeri.

Mihelyst lesz a picimnek szívhangja vagyis mihelyst ,meghallom megirom nektek.

Puszi

:-DD

2009. ápr. 19. 18:48
 39/53 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Én is végig sírtam a történetedet!:)

Tiszta szívemből gartulálok!Olyan jó ilyenekt olvasni!:)

Sajna mi is csodára várunk, mert PCO-s vagyok a jobb oldali peteveztőm el van záródva, és a méhnyákom megöli a spermát.

Minden hónapban padlón vagyok, és görcsölök, és bőgök, és kérdezem magamtól, hogy miért Én???

Most voltunk az első inszemünkön..Jövő szombatra( 25.-ére ) nem várom..Reménykedjünk..

Legyetek nagyon boldogok, és vigyázzatok magatokra!

Egy 24éves lány

2009. ápr. 19. 19:27
 40/53 anonim ***** válasza:
100%
Szia,mi a helyzet azóta,dikik mit mondanak,minden ok?
2009. máj. 14. 09:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!