Kitti0330 kérdése:
Anyukák szülök! Milyen anyagi körülményekre mertetek vállalni kisbabát?
Figyelt kérdés
2011. aug. 2. 10:19
31/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!sok hasznos volt közöttük!az átlag bevételünk olyan 300 ezer ft.igaz albérletben lakunk de mindenunk meg van.elmondhatom jol élünk.lakás hitelt egyenlőre be sem mernék vállalni a mostani helyzeteteket elnézve.van egy szép kis összeg megtakarítva.ennek ellenére mégis rengeteget gondolkozom bár nagyon szeretnék kisbabát.érdekes hogy mások milyen könnyen belevágnak lehet csak én filozok rajta sokat :) mégegyszer is köszönöm a válaszokat.
2011. aug. 3. 11:11
32/34 anonim válasza:
1.babánál még semmink se volt, leszámitva egy öreg Ladát. Anyósnál laktunk, majd az én anyumhoz mentünk. Oda született még egy kis manó. Átlagos kerestből kicsit jobb lett ekkor már mivel maszek lett és elég jól beindult. Az élet megint közbeszólt, épitkeznünk kellett, igaz állami támogatásu hitelre. Azóta van két autónk, nyaralni is járunk, született még egy picurkó. Havi átlagbevétel kettőnknek (nekem csak az anyasági)kb. 1500 euró, de ez is elég jól elmegy.
33/34 anonim válasza:
Itt alig volt jó válasz.Mindenki önző és irigyen kíváncsi.Akinek jobban megy és nincs hitele az már gonosz ember.
34/34 anonim válasza:
Angliaban elunk 4 eve. Van egy haz amiben lakunk 2 szoba+ nappali furdo, konyha, spajz, egy szep nyugodt farmon, a legkozelebbi szomszed 5perc gyalog.az alberletet ledolgozzuk, csak a rezsit fizetjuk. Emellett 2 kocsi, es mindkettonknek munkahely.hitel nincs, viszont sporolt penzunk sem sok egyelore. Barataink sem nagyon vannak akire szamithatnank, szulokre plane nem ilyen messzirol. Ti erre bevallalnatok egy gyereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!