Párommal szeretnék kisbabát el is kezdtük már, nem tudom mit tegyek? (többi lent)
Annyi a probléma hogy kicsit fel vagyok fázva nagyon minimálisan mit csináljak?gyógyszert szedni nem akarok.akkor mit tegyek?
Köszönöm a válaszokat!
Pedig a legjobb lenne elmenni (akár a házi)orvoshoz és kikérni a véleményét, lehet semmi gondot nem okoz teherbeesésnél/terhességén, de lehet igen.
Hát őszintén szólva tegnap kezdtük el a baba "készítést" tehát még nem lehetek terhes.
Holnap lesz az ovulációm.napközben nincs semmi bajom csak éjszaka kelek fel hogy nagyon kell pisilni és kicsit érzékenyebb tehát nem a meg szokodt érzés van mikor pisilek!
igen.gondolom egy picit éget ha pisilsz.
én is épp így jártam,mint te. elkezdtünk próbálkozni a férjemmel,amikor felfáztam.mensi után voltam,gyorsan elmentem a dokihoz.felírt nekem antibiotikumot.megkérdeztem,hogy nem baj-e ha ezt szedem,és közben meg kisbabát szeretnénk... azt mondta,nem.úgyhogy én kikúráltam magam,és azóta is minden nap szexelünk,hátha összejön! :)
:)
és mióta próbálkoztok?
:D
mi pedig kerek 1 napja :)
na akkor majd jelentkezzünk egymásnál ,hogy sikerült-e!
sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!