20-22 év körüli lányok, hány éves korotokra szeretnétek kisbabát?
25 évesen :) Menyasszony vagyok, lassan esküvő, de sajnos az egyetem utolsó 2-3 évében tudok csak dolgozni (orvosi), így mire lediplomázom, akkorra tervezem. Remélem az élet engedi, szívem szerint már most babáznék, csak akkor rettentően megnehezíteném a tanulmányaimat, illetve közbe szólnak a mocskos anyagiak. Remélem az élet engedi, hogy így legyen :)
20/L
én most fogok érettségizni, közben jó lenne valami munka, ha leérettségiztem utána vállalunk babát akkora betöltöm a 20-at mire szülök 21 leszek kb.
19L
24 múltam,már egy éve vágyom babára, de ugye a "mocskos anyagiak", végeztem az egyetemmel, dolgozom 7 hónapja, vártam, hogy leteljen az 1 év,meg ugye a párom is ráhangolódjon (nekik ez nehezebben megye), erre múlt héten kiderült, hogy nem biztos a munkahelyem..most nem tudom mi lesz:S, igazából ide csak gyes után akartam visszamenni, és utána megpróbálni váltani,de...most töröm a fejem..
30 felett én nem szeretnék szülni,remélem megadatik, hogy ez az elképzelésem megvalóósuljon...jah és 2 gyermeket szeretnék
Mindig is azt mondtam 25 évesen szülök! Aztán 18 évesen megismertem a páromat, akivel 4 éve vagyunk együtt! Dolgozunk mindketten, anyukámmal élünk, épp házat akartunk venni, mikor azt mondta babát szeretne tőlem! Azt mondtam, majd ha elvesz feleségül és külön lakunk!
A ház várat magára, majd bekopogtatott a gólya!
Nem bánom, vele akarom leélni az életem, tőle akarok gyereket! Akkor nem mindegy mikor jön?
Még szerencsénk is van, remek munkahelyem van,jogosult vagyok a tgyásra gyedre és nem is 20ezer ft-ot kapok! Édesanyám most megy ki Németországba dolgozni,azt mondta már ha másért nem is a babáért kint dolgozik,hogy mindene meglegyen! A családban, sok a kisgyerek mrá most egy szobányi ruhát örökölhetne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!