20 év körüli fiatal anyukák, ti hogyan kezelitek az idősebb nők piszkálódásait a korotokra, helyzetetekre?
20 évesen szültem, most 22 vagyok. Én főleg itt az oldalon kaptam már beszólást, hogy pl. mit tudhat egy 20 éves, meg ilyeneket. Élőben amúgy engem is rendszeresen fiatalabbnak néznek :) Engem főleg az eddigi gyerekorvos idegesített, mert még én is hozzá jártam gyerekkoromban, és úgy beszél velem mint egy ötévessel, bár ezt tényleg annak tudom be, hogy 3 éves korom óta ismer.
Lefitymáló pillantásokkal amúgy már én is találkoztam, nem mondom, hogy nem idegesít, mert nagyon is bosszant, de úgy kell csinálni, mintha nem érdekelne.
Én 27 vagyok, de kb 20-22-nek néznek az emberek. Míg dolgoztam, be is szólt egy nő, hogy jó korán férjhez mentem és most meg jön a baba... Hát, 24 voltam, amikor az esküvőnk volt, és nem érzem, hogy túl fiatal lennék a gyerekvállaláshoz. A legdurvább, hogy amikor bejelentettük a családnak a jó hírt, a 33 éves sógornőm megkérdezte, hogy tervezett baba volt-e, és szörnyülködött, hogy IGEN! (Amúgy nekik még nincs gyerekük.) Ha nem 20 éves vagy is megtalálnak az okoskodó emberek sajnos. Amúgy láttam már rá elég példát, hogy a fiatal anyukák sokkal jobban nevelik a picurt, mint aki 35 évesen alapít családot. Nem (csak) életkor függő a dolog. Ne foglalkozz senkivel, az emberek nagy részéből csak a rosszindulat árad! Vagy az irigység, hogy te már ilyen fiatalon megtaláltad a boldogságot.
37 hetes pocis
Sziasztok!
Én 22 évesen mentem férjhez, 24 évesen lettem, vagyis leszek anyuka. Pár évet én is simán letagadhatnék :) Ráadásul alacsony vagyok, nem túl megtermett és még így a 22. hétben sincs rajtam felesleg.... na mindegy, nem is ez a lényeg...hideget-meleget én is kapok rendesen. Nem szeretem, hogy mindig, mindenki úgy gondolja, jobban tudja, hogy nekem mi kell. (szerencsére nem a családom, szüleim, ők nagyon jól kezelik a helyzetet és "felnőttként" bánnak velem....) Mert ha én tudnám, meg majd meglátom, és hogy nehéz lesz, és hogy így meg úgy kell a gyerekkel bánni.....bla-bla-bla. És ha mesélek az állapotomról, az orvosi vizsgálatokról, eredményekről, valakinek biztos lesz valami megjegyzése, szó szerint lefikázzák vagy az orvosomat, a védőnőmet...engem. Hibát találnak mindenben. De nem érdekel, csak idegesít.... Én elégedett vagyok mindennel, szépen növöget a babánk, tudom hogy minden jól alakul és jó anya leszek, a férjem pedig jó apa (ja, ő is 24 éves, és tervezett baba a miénk) megszülöm a kismanónkat és szépen felneveljük. Ennyi. Akinek meg nem tetszik valami, az.....
Bocsi a "kirohanásomért" de tényleg bosszantóak tudnak lenni az emberek!!!!!!!
22 hetes pocakos
Szia!
Én 39évesen szültem a 4.babát,de nem mondták meg,hogy annyi vagyok,mert még a kórházban is fiatalabbnak néztek!Hidd el akiket a festék tart össze,azok irigykednek a fiatalokra!Nem kell velük foglalkozni!Itt a faluban egy irigy vénasszony is beszólt,hogy magának már az unokáját kellene tolni!Hol van előirva,hogy valaki 40évesen unokázzon!Nem mindenki szül 15évesen,hogy 30on már az unokáját tologassa!
Neked sok boldogságot,a sok buta meg sárguljon az irigységtől!:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!