Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 20 év körüli fiatal anyukák,...

20 év körüli fiatal anyukák, ti hogyan kezelitek az idősebb nők piszkálódásait a korotokra, helyzetetekre?

Figyelt kérdés
Én 20 éves vagyok, kislányunk 9 hónapos. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy fiatalabbnak nézek ki(mindig 16-nak néznek:P), de már kicsit elegem van abból, hogy mindig beszólnak...
2009. szept. 11. 11:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Küldd el őket a büdös francba!!! Igazából 20 évesen szülni a legegészségesebb, csak hát sajnos a mai világba ez nem megoldható.. Főleg ha sokan 26 éves korukig tanulnak és apuci-anyuci védelme alatt élnek.. A mi szüleinknél természetes volt 18 20 évesen férjhez menni és szülni..Most nem tudom min akadnak fenn.. nekem sokkal felháborítóbb mikor egy negyven éves azon nyüszög, hogy most szülne, de valahogy nem esik teherbe nem érti.. na ez a gáz!!!
2009. szept. 11. 13:35
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Én még nem töltöm a 22őt amikor szülni fogunk,bár ha betölteném sem lennék sokkal öregebb.Egyébként is baba arcom van,alig nézek ki 17 évesnek:)

Na lássuk csak:)A doki akihez járok rendelésre,már gyerek korom óta ismerek (Misztör Turkász:D),tudja,hogy nem tervezett baba volt de azt is,hogy ennek ellenére mégis vártuk már őt( mivel nem ismertek ez így ellentmondásnak tűnik:)), így nem szólt egy rossz szót sem,sem a koromra sem semmire;ahogy a fogadott szülésznőnk sem,ugyanis őt meg anyukám ismeri( öreg motoros ápolónő,ki az akit nem ismer a város egyetlen szem kórházában:D) így ő sem szólhatott:)

Az utcán viszont sokszor látom,hogy meg megnéznek,én cserébe visszamosolygok rájuk,nehogy már ne legyen jó napom miattuk:D A boltba akartak még velem kikezdeni,de szerencsére Manó(a kedvesem) velem volt és ha valamit beszólnak míg ő beszól MiniMana(a lányom) tuti a hasamon keresztül lerúgja őket XD...ennyire szeretnek engem,mert mind a párpm mint a lányom kiáll értem:)

2009. szept. 11. 13:49
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Én 30 múltam, úgyhogy nem egészen ebből a szemszögből tudok hozzászólni, de ez azért nagyon meglep, hogy igy beszólnak Nektek emberek!! Én a magam fejével pont úgy élem meg, hogy milyen későn lett nekem babám (most 5 hónapos), és már mennyivel korábban itt lett volna az ideje, akkori párommal, 24 évesen én is házas voltam és családot terveztünk, csak az élet másképp hozta. Eszembe nem jutna soha senkit azért bántani, mert neki "fiatalon sikerült", sőt régebben még az volt a normlis, hogy gimi/főiskola után a párok összeházasodtak, családot alapitottak, csak most van ez a kitekert világ, hogy ciki, ha valaki 30 alatt házasodik vagy gyereket vállal. Szerintem örüljetek neki, hogy nektek ez megadatott, annál tovább játszhattok majd a gyerekeitekkel, és én bizony jól visszaszólnék a becsmérlő megjegyzésekre, mert 1) mi köze hozzá, 2) milyen beteg gondolkodás ez már, hogy miért ne lenne apja a gyereknek?? Sok boldogságot mindenkinek!
2009. szept. 11. 14:42
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 21 éves vagyok! és már egy 8 hónapos kisfiam van!

És nagyon barátkozni sem tudok a kismamákkal mert a legtöbb akiket látok jóval 30 fölöttiek és láttom a nézésükből a megvetést,gondolják hogy biztos csak becsuszott a baba stb.

A legdurvább az amikor bemegyek az orvosi rendelőbe és a fülem hallatára beszélnek ki!

De én örülök hogy ilyen fiatalon szültem,már remélem útban a második :) milyen jó lesz nekünk elmenni úgy a gyerekünk iskolájába,hogy nem ugy nézünk ki mint egy nagymama,na akkor milyen irigykedés lesz,majd figyeld meg!!!!! :)))

2009. szept. 11. 16:51
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
16:51-es, pont így vagyok én is. A környéken az anyukák többsége kb 10 évvel idősebb nálam, nem is nagyon tudok velük beszélgetni, mert elég lesajnálóan bánnak velem. Még a köszönésemet sem fogadják, így már be is szüntettem a köszönést. 2 éves most a fiam, most kezdtük a bölcsit, itt viszont eddig két anyukával találkoztam és meglepődtem, mert kb. velem egyidősek, és nagyon jófejek. Nem pont erre számítottam :)
2009. szept. 11. 18:29
 16/18 anonim ***** válasza:
88%

Sziasztok!

Én 31 éves vagyok. A lányom 10 hónapos. Sosem néztem le vagy ki senkit a kora miatt a rendelőben, vagy a szülészeten, játszótéren. A szülészeten egy szobában feküdtünk egy 19 éves lánnyal. Nagyon tündéri volt, jókat beszélgettünk:)

A gyerekrendelőben viszont azt tapasztalom több fiatalabb anyukától amit az előttem lévők írtak. Mégcsak nem is köszönnek, vagy nem is fogadják a köszönésem. Én pont úgy látom ebből, hogy ők nem akarnak velem szóba állni. Mindannyian felnőtt korú anyukák vagyunk, szerintem tökmindegy ki hány éves. Ja, és remélem hogy 10-15 év múlva a szülőin még nem fogok úgy kinézni mint nagyanyám!

2009. szept. 11. 19:43
 17/18 anonim ***** válasza:
én 17 évesen 17 évesnek néztem ki. becsúszott a baba. amikor mentünk le sétálni, gyakran odasúgták (ordították a másik fülébe) hogy nézd má! ilyen fiatalon szexel, meg gyereket szül. annak ellenére én neveltem a babát, nem anyukám, anyagiakban segítenie kellett, de amit tudtam elválaltam anyagi téren! és az idősebb nőket meg le lehet rázni, egy "ha én ennyi idősen ilyen ráncos lennék..." beszólással.
2009. szept. 12. 19:05
 18/18 A kérdező kommentje:

:D köszönöm a bíztató és gyakorta saját tapasztalataimmal egyező történeteket, sok sikert nektek is, hogy elég türelmetek legyen a hasonlókhoz:)

31 éves anyuka, sajnálom, hogy ilyen helyen laksz, ahol nem kedvesek veled, bár nekem lehet akkor szeremcsésebb lenne aza hely:D Sajnos itt se nagyon ismerek hasonló korúakat, pedig néha szoktam látni egy párat a közeli ltp-en :S

2009. szept. 12. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!