20 év körüli fiatal anyukák, ti hogyan kezelitek az idősebb nők piszkálódásait a korotokra, helyzetetekre?
Én még nem töltöm a 22őt amikor szülni fogunk,bár ha betölteném sem lennék sokkal öregebb.Egyébként is baba arcom van,alig nézek ki 17 évesnek:)
Na lássuk csak:)A doki akihez járok rendelésre,már gyerek korom óta ismerek (Misztör Turkász:D),tudja,hogy nem tervezett baba volt de azt is,hogy ennek ellenére mégis vártuk már őt( mivel nem ismertek ez így ellentmondásnak tűnik:)), így nem szólt egy rossz szót sem,sem a koromra sem semmire;ahogy a fogadott szülésznőnk sem,ugyanis őt meg anyukám ismeri( öreg motoros ápolónő,ki az akit nem ismer a város egyetlen szem kórházában:D) így ő sem szólhatott:)
Az utcán viszont sokszor látom,hogy meg megnéznek,én cserébe visszamosolygok rájuk,nehogy már ne legyen jó napom miattuk:D A boltba akartak még velem kikezdeni,de szerencsére Manó(a kedvesem) velem volt és ha valamit beszólnak míg ő beszól MiniMana(a lányom) tuti a hasamon keresztül lerúgja őket XD...ennyire szeretnek engem,mert mind a párpm mint a lányom kiáll értem:)
Szia!
Én 21 éves vagyok! és már egy 8 hónapos kisfiam van!
És nagyon barátkozni sem tudok a kismamákkal mert a legtöbb akiket látok jóval 30 fölöttiek és láttom a nézésükből a megvetést,gondolják hogy biztos csak becsuszott a baba stb.
A legdurvább az amikor bemegyek az orvosi rendelőbe és a fülem hallatára beszélnek ki!
De én örülök hogy ilyen fiatalon szültem,már remélem útban a második :) milyen jó lesz nekünk elmenni úgy a gyerekünk iskolájába,hogy nem ugy nézünk ki mint egy nagymama,na akkor milyen irigykedés lesz,majd figyeld meg!!!!! :)))
Sziasztok!
Én 31 éves vagyok. A lányom 10 hónapos. Sosem néztem le vagy ki senkit a kora miatt a rendelőben, vagy a szülészeten, játszótéren. A szülészeten egy szobában feküdtünk egy 19 éves lánnyal. Nagyon tündéri volt, jókat beszélgettünk:)
A gyerekrendelőben viszont azt tapasztalom több fiatalabb anyukától amit az előttem lévők írtak. Mégcsak nem is köszönnek, vagy nem is fogadják a köszönésem. Én pont úgy látom ebből, hogy ők nem akarnak velem szóba állni. Mindannyian felnőtt korú anyukák vagyunk, szerintem tökmindegy ki hány éves. Ja, és remélem hogy 10-15 év múlva a szülőin még nem fogok úgy kinézni mint nagyanyám!
:D köszönöm a bíztató és gyakorta saját tapasztalataimmal egyező történeteket, sok sikert nektek is, hogy elég türelmetek legyen a hasonlókhoz:)
31 éves anyuka, sajnálom, hogy ilyen helyen laksz, ahol nem kedvesek veled, bár nekem lehet akkor szeremcsésebb lenne aza hely:D Sajnos itt se nagyon ismerek hasonló korúakat, pedig néha szoktam látni egy párat a közeli ltp-en :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!