Mini-közvéleménykutatás: 39+4 napos korotokra megszültetek már? Igen-nem?
Szia
Én is nagyon paráztam noh meg a 39 hetes terhesgondozáson mondták,hogy egy hét múlva ha semmi nem történik a küret várónál kezdjek...nah úgy beparáztam ettől a szótól meg hihetetlen kinézetű embert és eszközöket képzeltem hozzá (a para tényleg nagyon rajtam volt),de szerencsére 39hét4.-napon megszületett a kislányom.
42-ik héten szültem. Túlhordtam, és behívtak 10 nappal a kiirt idöpont után megindításra. Bementem semmi fájassal és a vizsgálattól beindult. Nagyon gyorsan ment, semmit nem adtak be, simán megszültam 5 óra alatt megszültem.
a túlhordásban a rossz dolog hogy állandóan ideges vagy türelmetlen és már minden sz@r.
aztán ha tényleg túlhordás, vagy is nem csak késöbb volt a megtermékenyítés, hanem tényleg tovább van a pocakban, akkor a baba böre ki van ázva. és az etetésnél vagy szopinál nehezebb lesz az elsö pár hét mert mindig nagyobb adagot akar inni mint a súlya. nálunk pont egy héttel elörébb járt mint kellett volna. de ez kb 5-7 hetes korára beáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!