Miután megszültetek, miben jöttetek haza a kórházból? Abban amiben bementetek, vagy csomagoltatok hazamenős cuccot is?
Én az első gyerek után a régi nadrágomba jöttem haza.
A harmadik után már amibe bementem kismamagatyiba:(((
Egyénfüggő kinek mekkora pocakja marad.
Ha jók lesznek a régi ruháid a férjed be tudja vinni amikor megy értetek.
Felpróbáltam a terhesnadrágomat szülés után, de leesett rólam :) Szerencsére raktam be egy nemterheses mackóalsót, abban mentem haza.
De felesleges extrát becsomagolni, ha esetleg kell valami, a párod beviszi neked.
Én abban, amiben bementem. Csomagoltam egyébként egy váltás ruhát, mivel a magzatvíz folyt, de még azelőtt le kellett cserélnem a nacit, mielőtt elhagytuk a lakást, ugyanis átáztam. Igy kizárásos alapon abban kellett hazajönni, amiben mentem.
Rajtam nem lógott, pedig szülés után néhány órával is alig volt már hasam, csak a bőr tulajdonképpen. Terhesfarmerom volt, aminek így pocak nélkül elég magasan volt a dereka, behúztam a gumit a minimumra (amikor befelé mentem, akkor még kiengedett gumival sem ért össze ez a naci, de hosszú pulcsival nem látszott a hézag). Ráhúztam a pulcsit, ami nem is terhesfelső volt, hanem egy rugalmas anyagú tapadós pamutpulcsi. Igazából így nem is látszott szerintem, hogy az a szerelés egy nappal korábban még terhesruha volt, sőt, szülés után néhány hétig még használtam is, ugyanis a régi gatyáim még nem voltak jók rám.
Mivel jelentősen esett a hőmérséklet, másba. Szept közepén még majdnem nyár volt, 1 hét múlva igazi ősz. De a gumis kismamanadrágból nem lehet gond, főleg ha -gondolom- autóval jössz haza. A bő, mell alatt gumírozott felsőrészek meg amúgy is divatosak, nem tűnik fel a különbség, hogy ez kismamaruha vagy korábbi darab, ugyanígy van bő pulóver.
Tehát azt javaslom, inkább időjárás miatt készíts melegebbet, ill. szellősebbet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!