20-22 év körüli lányok, hány éves korotokra szeretnétek kisbabát?
Figyelt kérdés
Nekem 5 olyan lány van a környezetemben, akik már ebben a korban babáztak. Közülük csak egyikre mondanám, hogy az a tipikus "nem akarok dolgozni, szülök egy gyereket" fajta. A többi teljesen kiegyensúlyozott életet él. :)2011. szept. 23. 18:32
11/13 anonim válasza:
22 betöltöm amikor meg fog érkezni persze ha ne hamarabb jön :) ez a nem akarok dolgozni fajta-szerintem minden korosztàlyba létezik... és te hogy tervezed mikor szeretnél?
12/13 anonim válasza:
20éves vagyok,a párom 34...már tavaly decemberben eldöntöttük hogy szeretnénk babát!
Kedden teszteltem egy pozitívat,most kb 5hetes kis mami vagyok! A boldogságunk határtalan!!!!
21 leszek mire megszületik szerelmünk gyümölcse! :)
5éve alkotunk egy párt,3éve együtt élünk,saját házunk,autóink vannak 2db gyönyörű szép csivavánk!!
Esküvőt nem tervezünk,nem gondoljuk azt hogy "több" lesz tőle a kapcsolatunk,nem tartjuk fontosnak azt a darab "papírt"!
A lényeg az hogy mindegy hány éves vagy,ha megtaláltad életed párját,és együtt tervezitek mind a ketten a jövőtöket...csak lelkileg kell "megérned" az anyaságra..hisz szülhetsz 20évesen,vagy 30évesen az érzés ugyan az...HATÁRTALAN BOLDOGSÁG!!!!
13/13 anonim válasza:
23 vagyok. de már 18 éves korom óta vágyok babára. sajnálom tipikus anya tipus vagyok. most másfél éve probálkozunk a férjemmel eddig még eredménytelenül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!