Mennyit hiztatok 7-8 hetes korotokra? Tápszeres,6 szor eszik legtöbbször, első kettőre 100-t majd a további 4-re 130-t- Nem sok ez egy kicsit?
a gyerek 7-8 hetes vagy mi? Mindketten 53 centivel születtetek?
Figyelj,legalább a kérdésben beszélj rendesen,mert az elején még azt sem értettem kiről beszélsz. A gyerek egy önállóember. Nem MI.
Na,szóval a gyerekeim szoptak, nem tudom mennyit, mert sohasem mértem. De a 2kiló soknak tűnik 2hónap alatt
akkor elemezd a választ,mert kaptál a kérdésedre.
és ne kiabálj.
3140 grammal, 53 cm-el született a fiam, 2990 grammal hoztuk haza. Az első státuszvizsgálaton már 4400 gramm volt, 56 cm volt.
Most 12 hetes, ill. mindjárt 13, még nem voltunk a 3 hónapos státuszon, de itthon lemértem, kb. 7 kiló, és 64 cm. Elkezdtem ráadni a 68-as ruhákat. :)
Most eszik 130-210 ml között, mikor milyen napja van.
Ja, és a babáknál nincs olyan, hogy sok kaja. Annyit eszik, amennyi kell neki. Ha sokat eszik, mit csinálsz? Nem adsz neki enni és hagyod üvölteni az éhségtől? Ugye nem? :)
Szépen fejlődik, hízik, majd ha elkezd jobban mozogni, gyümölcsöket, főzelékeket enni, úgyis lelassul a hízás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!