Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vállaljak gyereket? Merjek...

Vállaljak gyereket? Merjek teherbe esni?

Figyelt kérdés
31 éves vagyok , 7 éve férjnél, volt már egy vetélésem, tele vagyok hitellel, folyton algoflexet szedek mert minden nap fáj a fejem. Legyen nekünk egyáltalán gyerekem? Mármint vállaljak egy terhességet A párom nem erőlteti de szeretné. mit csináljak
2009. ápr. 3. 22:15
 1/9 anonim ***** válasza:
74%

32 évesen szültem az 1. babát, mi is tele vagyunk hitelekkel, most született meg 2 hónapja a 2. germekünk.

Nem vet föl minket a pénz, mégis boldogok vagyunk.A megfelelő alkalomra vársz? Szerintem ne tétovázz!

Egyébként a fejfájásod is lehet, hogy attól van, hogy még nem szültél.

2009. ápr. 3. 22:19
 2/9 anonim ***** válasza:
65%
soha sincs olyan hogy megfelelő alkalom, mindig van valami ami miatt most éppen "nem alkalmas". ne tétovázz, ha szeretnél gyereket szülj
2009. ápr. 3. 22:23
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólókkal. Én is csak halogattam, halogattam a szülést (jobb állás, saját ház,...) és nem valósult meg semmi úgy, ahogy terveztem. 5 hónapja szültem 34 évesen, és nagyon sajnálom, hogy eddig vártam. Remélem, azért legalább egy testvérre lesz még időm... :)))
2009. ápr. 4. 01:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia! Ha az ember mindig a legkedvezőbb alkalmat várja arra, hogy gyereket vállaljon, akkor egyszer csa azt veszi észre, hogy kifutott az időből... A fejfájással esetleg keress fel egy orvost, mert az nem normális, hogy valaki fájdalomcsillapítón éljen, még nem terhesen sem az. Én 37 évesen szültem, igaz, már a 4. babámat. Neked sincs még késő, emellett a hitelek törlesztésének egyszer csak vége lesz...
2009. ápr. 4. 06:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én is nagyon sokat gondolkozok erről. Szintén 31 éves vagyok, boldog párkapcsolatban élünk a párommal. Ő 32 éves lesz. Azt mondta, hogy Ő még nem szeretne gyereket, mivel nem tudnánk eltartani. Nekünk is van egy lakáshitelünk, és egy autóhitelünk. Tudom, hogy valahol igaza van, de mégis... A másik, hogy nem 40 évesen szeretnék szülni. Tudni kell még rólam, hogy endometriózisom van, azaz lehet,hogy soha nem lehet gyerekem. Nekem is mondta a barátnőm, hogy soha nem lesz olyan időszak, hogy minden ok. Ezzel is tisztában vagyok. Néha elgondolkozok, hogyha valami csoda folytán mégis terhes leszek, mi lesz akkor, ha nem lesz pénzünk pl, hogy beoltassuk a babát, vagy mi van, ha nem tudunk neki pelenkát venni stb. Főleg most, hogy ilyen megszorítások várhatóak. Szóval nem egyszerű, az biztos... :-(
2009. ápr. 4. 09:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Kimaradt, hogy lesz egy diákhitelem is... :-(
2009. ápr. 4. 09:24
 7/9 ketteske ***** válasza:

Nekem is pont ilyen érzéseim voltak, mint neked, 31 évesen aztán tavaly terhes lettem és minden úgy volt jó, ahogy történt. Boldog voltam, bár igazából nálunk is a férjem akarta jobban a gyereket. Aztán jött a rémálom és a héten meghalt a kisbabám, 26 hetes terhes voltam, és most semmi mást nem akarok csak újra terhes lenni és szülni egy egészséges babát.

Ezt csak azért irtam le, hogy ne várj túl sokáig, amint kiderül, hogy babát vársz, minden olyan világos lesz. Engem ez a tragédia téritett észhez.

2009. ápr. 4. 09:25
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Lányok!

Volt itt világháború is meg nyomor. Valódi nyomor. Nem ilyen mint most. Jó, én nem azt mondom, hogy most dúskálunk, de nehogy már ezért foszd meg magad az anyaság örömétől. Hidd el, ha nem lépsz később nagyon megbánod. Biztos, hogy mindig van valahogy. Minket sem vet fel a pénz, az én emberem is alig van otthon, mert annyit dolgozik, hogy meg tudjunk élni, de TUDOM, hogy az életem semmit sem érne a kisfiúnk nélkül. Egyszerűen NINCS MÁS ÉRTELME AZ ÉLETNEK! Csak az, hogy tovább add. Mi is most próbálkozunk a tesóval, mert én meg nem akarom, hogy egyedül legyen a világban. És sosincs jó időpont, mindig lesz valami ami még nem elég jó neked, vagy nem úgy képzelted el, csakhogy az a bizonyos biológiai óra nem foga arra várni, hogy 8 év múlva lejárjon a hitel. Ha eljön az idő, már nem lehet gyereked. Ne várj semmire! Hajrá!

2009. ápr. 4. 10:19
 9/9 anonim ***** válasza:
9.23-as vagyok. Nekem sajnos 33 év múlva jár le a hitelem...
2009. ápr. 4. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!