Milyen "dolgok meglétében" vállaltatok gyermeket?
Figyelt kérdés
Nem igazán tudom megfogalmazni ezt kérdésként, ezért írom így. Leginkább az érdekelne, hogy dolgoztatok-e mindketten, volt-e saját lakásotok/házatok, megfelelő anyagi háttér, már a gyermekvállalás előtt.2011. júl. 21. 16:57
51/53 anonim válasza:
8 éves, stabil kapcsolat. Egy éve vagyunk házasok. Van saját autónk, lakásunk (hitelre). Mindketten dolgozunk. Van félretett pénzünk, és a babára is spórolgatunk. Sok segítséget kapunk majd családtól (babruha, egyéb baba kellékek). Én 26, férjem 30. Idén vágtunk bele a baba tervezésbe, még várat magára :)
52/53 anonim válasza:
Amikor az első gyermekünket vállaltuk én 32 éves voltam, a férjem 30. Volt saját lakásunk (64 nm, 3 szoba), garázsunk, de autónk még nem, az csak a gyerkőc születése után. Mindkettőnknek biztos állása volt (már ha van ma ilyen), átlagos (200-250 ezer Ft körüli bruttó fizetéssel). De szerintem nem ez számított, kevesebbre is vállaltuk volna gyermeket.
53/53 anonim válasza:
Mikor meg ismerkedtem férjemmel addigra mind a kettőnknek lakás és autónk volt, hitel nélkül. Mikor össze házasodtunk 3 év után, akkor a megspórolt pénzünkből vettünk közösen egy kertes lakást, a másik két lakást pedig albérletbe kiadjuk. Házasság után rögtön próbálkoztunk a babával de nem jött össze, a csalódások után 1 évet szüneteltettük a baba projektet. Majd a házasság után 2 évvel sikerült a baba. Addigra lett 1 millió megspórolt pénzünk, de szerencsére nem kellett hozzá nyúlni mert a fizetésekből vígan meg tudunk élni. Mind a kettőnknek szerencsére jó állásunk van, nagyon jó fizetéssel.
28/L a férjem is 28 éves. A kislányunk 3 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!