Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babások és babavállalók,...

Babások és babavállalók, mennyi a havi keresete a családotoknak? Mennyivel vállaltátok a gyerkőcöt, és hogy éltek?

Figyelt kérdés
A kérdés lehet indiszkrét, de kíváncsi vagyok ki mennyiből csinálja...a párom arra hivatkozva nem mer babát vállalni, hogy havi 150 000ből nem lehet fent tartani egy házat, autót, gyereket.
2009. márc. 4. 19:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
57%

Én havi kb. 180.000 ft-ot keresek, a párom munkája szezontól függ. A legkevesebb hónap 120.000 (kb. 6 hónap), a többi 6 hónapban átlag 250.000 ft-ot kap.

Nekünk lakáshitel, 2 autóhitel.

Már másfél éve várunk, raktunk félre rendesen, úgyhogy egyenlőre nem félünk.

Bár pár hónap, és lehet jön a lombik...

2009. márc. 4. 19:21
 2/16 anonim ***** válasza:
90%
Mi is fizetünk lakáshitelt,mindkettönk fizetése netto 100 alatt van,mégis ugy döntöttünk,jöhet a babuci
2009. márc. 4. 19:31
 3/16 A kérdező kommentje:
Akkor hülye kifogás? Nekünk semmi hitelünk nincs.
2009. márc. 4. 19:33
 4/16 anonim ***** válasza:
90%
Mi ketten olyan 220 körül kapunk, viszont szerencsére nincs semmiféle hitelünk.
 5/16 anonim ***** válasza:
91%

SZia,

Hat ha kettotok keresete (es ebben mar benne vannak a tamogatasok is), akkor tenyleg nehez. Viszont ha ez csak az "o" resze, akkor azert meg van remeny!

Sajnos egy baba nagyon koltseges tud lenni, pl.: csak a havi pelenka, es par kiegeszito dolog, mint furdetok, kremek is eleg koltseges tud lenni, arrol nem beszelve, ha esetleg tapszeres lesz, es ez tenyleg csak az alap.... :(.

En nagyon sajnalom h. ilyen nehez otthon babat vallalni. Kulfoldon lakom, es nap mint nap a szivem szakad meg mikor itt olyanokat olvasok, h. el kell vetetni a babat mert nincs "hova es mire" szulni, mert nem tudjak eltartani..... :(

Mind1, ha van esetleg meg segitseg a csaladban, es tudtok kire szamitani, akkor vallaljatok be. (Ki tudja a ferjed mikor fog jobban keresni?!) Egy baba nagyon sok oromet tud adni, de ha egyfolytaban a penzt kell szamolnod, es amiatt aggodni akkor nehez lesz neked lelkileg.

Remelem tudtam segiteni, es nagyon drukkolok a babahoz!!!

31 hetes kismama

6/16 anonim ***** válasza:
91%

Utolso voltam, most latom nincs hiteletek :), es gondolom neked is lesz/van jovedelmed, akkor sztem. miert ne?! Az azert mar nem rossz.

Megegyszer sok sikert!!! :)

2009. márc. 4. 19:38
 7/16 anonim ***** válasza:
87%

én Erdélyből írok, a határ mellől, ezért átszámolom neked forintba

66.000 forintot keresek, ez tuti

A férjemnek microvállalkozása van, ezért nem keres fix összeget egy hónapban, illetve igen változó. A héten pl. egyetlen számlával hazahoz 200.000 forintot, amiből persze a nagy része adókra, fizetésre, stb-re megy el, de általában a legrosszabb hónapban is összeszed annyit, hogy a kocsirészletet és a házrészletet törleszteni tudja. Van egy pici, háromszobás házunk, kb 70-75 nm, aminek csak a fele lakható, a többit idén fejezzük be. Egy év alatt lecseréltük a kocsinkat egy kétszer drágábbra, és tavaly kétszer voltunk nyaralni. (ezt csak ezért írtam, hogy tudjatok utánaszámolni, mert azért nálunk picivel talán olcsóbb az élet, de ez se biztos, mert mindenki Magyarországra jár vásárolni a Tescoba meg a Lidlbe) Alig várjuk a babát

2009. márc. 4. 20:47
 8/16 anonim ***** válasza:
90%
Szia! Szerintem ez csak kifogás. Igazán szerencsések vagytok, hogy nincs semmilyen hiteletek, akkor miért nem? Én januártól munkanélküli lettem, de mi már több mint 2 éve várunk rá, a párom kb. 160.000-at keres. Én úgy gondolom ha a nagyszüleim és a szüleim feltudták nevelni a gyermekeiket rosszabb helyzetben akkor nekünk is sikerülni fog.
2009. márc. 4. 20:58
 9/16 anonim ***** válasza:
80%
Férjem 100 körül és én is szintúgy. Az 200 ezer havonta, van kocsitörlesztés, az 50. Lakás még nincs, de bevállaltuk a babát. Sajnos nem jön, de ha elérkezik az idő, azonnal veszélyeztetett leszek, marad a fizu, mert ugye a veszélyeztetett az 100%-os táppénz. Mire megszületik lejár a kocsi.
2009. márc. 4. 21:19
 10/16 anonim ***** válasza:

Attol fugg, hogy milyen igenyeitek vannak. Valaki ennyibol is kitud jonni, valakinek pedig a duplaja sem eleg. Ha sporolni tudsz, akkor jo. Ha koltekezosek vagytok, akkor ez a penz nem a vilag!

Esetleg gyujtsetek, sporoljatok, legyen valamihez hozzanyulni, ha megjobban beut a valsag. Ha van megsporolt penz a szekrenyben mar, akkor johet a baba.

Nem tudok irni osszeget neked, mert kulfoldon elunk.

2009. márc. 4. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!