Van aki szombatra (9. ) nem várja?
31/50 A kérdező kommentje:
Sajnálom kedves második! Majd kövi hónapban reméljük összejön! Vessetek be minden praktikát, és pihenjetek sokat!
Első vagyok:
Kedves második!
Sajnálom, hogy megjött neked, de majd csak sikerül!
Hát én mégsem csináltam tesztet, mert nem érzem terhesnek magamat... ez a pecsételés is megszűnt és semmit nem érzek. A hőm 36,7 tehát nem esett le, csak csökkent egy kicsit. Lehet, hogy most hülyének néztek de én nem érzem magam terhesnek, ezért nem teszteltem, nem akarom elpazarolni a teszteket. Én betudom annak, hogy ez a pecsételés volt a mensim...Biztos érezni kéne már valamit, ha terhes lennék: pl. has keményedés, mellfájdalom...stb. Én az ég világon semmit nem érzek, tuti nem vagyok terhes.
2011. júl. 8. 08:57
33/50 A kérdező kommentje:
Én a helyedben tuti csinálnék tesztet! Ha korábban nem ilyen jellegű volt a menszid, akkor ennek van valami oka! Nem minden estben kell tünet legyen, pláne így a legelején! Csináld meg a tesztet, és legalább megnyugszik a lelked!!!!
Reggel úgy volt, hogy megcsinálom, elő is vettem, de aztán meggondoltam magamat, mert valami azt súgta teljesen felesleges ezt megcsinálnom...ilyen érzésem van és teljesen nyugodt a lelkem, nem gondolom, hogy terhes lennék. Sokat csalódtam és így egyáltalán nem is számítok arra, hogy most sikerülhetett, akkor lenne kicsit gyanús, ha még pecsételésem se lett volna, tehát ha semmi nem lett volna, akkor gyanakodnék, de így, teljesen biztos vagyok benne, hogy most sem sikerült. Ha jönne néhány tünet, akkor az meggyőzne arról, hogy teszteljek, de semmi jel nem utal rá, hogy terhes lennék. Tudom, hogy nem vagyok az, most sem! :( Megérzés.
2011. júl. 8. 09:06
35/50 A kérdező kommentje:
Na, megjött! :(
Szerintetek mit csináljak, hogy ne legyek ennyire görcsös? Tuti az a baj, hogy minden gondolatom csak ekörül forog!
sajnálom kedves kérdező! Remélem a következő hónap már sikeres lesz számodra.
2011. júl. 8. 17:03
09:06-os vagyok:
Nagyon sajnálom kedves kérdező!! :(
2011. júl. 8. 17:46
első már biztos nem tesztelsz?
harmadik
2011. júl. 8. 20:17
Sziasztok! 'Gólyás vagyok'. Mindenek előtt kedves kérdező és kedves második, sajnálom, hogy megjött nektek. Nekem ma kellett volna, de eddig még semmi... Tünetem, annyi van, hogy jobb oldalt van egy kis has szurka, és kicsit olyan érzésem van, mintha fel lennék fázva, szóval nem olyan mindjárt megjön, hanem olyan mindjárt bepisilek és picit zsiborog a hasam érzés. Ha nem jön meg, akkor is legkorábban hétfőn tesztelek. Annyira nem akartam beleélni magam, hogy tesztet sem vettem, de ha lenne is várnék hétfőig. Kedves kissé pesszimista válaszoló, én azért szurkolok neked, hogy a megérzésed most csaljon. Puszi mindenkinek, még jelentkezem!
2011. júl. 8. 20:18
sziasztok!
a harmadik vagyok. Sajnos úgy tűnik nekem ebbe a hónapba nem volt peteérésem. Ugyanis már rózsaszín folyásom van, úgyhogy ma vagy holnap tuti megjön. :( amúgy tegnap kellett volna
2011. júl. 10. 10:13
Kapcsolódó kérdések: