Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki szombatra (9. ) nem...

Van aki szombatra (9. ) nem várja?

Figyelt kérdés
Hogy bírjátok? Én tiszta depi vagyok!:(
2011. júl. 5. 17:46
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:
Mi még csak 6 hónapja próbálkozunk, de nagyon sok időnek tűnik ez is. Pláne, hogy korábban azt hittem, olyan könnyen terherbe lehet esni. Aztán mikor megjön, egy világ omlik össze bennem! Nekem a melleim iszonyatosan fájnak, de ez minden hónapban így van, egyszerűen nem tudok hason aludni. De bízakodok, és reménykedek! Nagyon vágyunk erre a kis babóra! :) Előbb vagy utóbb csak meghozza a gólya! :)
2011. júl. 6. 09:26
 12/50 anonim ***** válasza:

kedves első! remélem ez a hónap sikeres lesz számotokra, vagy ha nem akkor a következő már tényleg. Mi is már 8 hónapja próbálkozunk. Annyira rossz, hogy van akinek megadatik pikk-pakk, meg ahol nem kell, aki meg igazán szeretne annak nem akar sikerülni. Remélem sikerül mindenkinek ez a hónap. :)

harmadik voltam

2011. júl. 6. 12:28
 13/50 anonim ***** válasza:
Második vagyok, nem bírtam ki és csináltam tesztet. Persze negatív lett. Most kicsit elkenődtem, de persze tudom hogy ettől még bármi lehet. Csak olyan nehéz kivárni a hétvégét! :(
2011. júl. 6. 12:55
 14/50 A kérdező kommentje:
:(( nyugi, még bármi lehet! Reggel én is kacérkodtam a gondolattal, hogy csinálok egyet, de nem mertem! Jó érzés hinni, és bizakodni!
2011. júl. 6. 13:11
 15/50 anonim ***** válasza:

kedves második még bármi lehet, korai volt még a teszt, van akinek pár nap késésnél sem mutat semmit.

Addig van remény, amíg nem jön meg.

harmadik voltam

2011. júl. 6. 14:07
 16/50 anonim ***** válasza:

amúgy van valakinél valamilyen tünet? nálam semmi

harmadik voltam ismét

2011. júl. 6. 14:56
 17/50 A kérdező kommentje:

Nekem szerintem "bebeszélt" tüneteim vannak. Állandóan ennék, szédülök, és melleim leszakadnak. De a hasam nem szúrkál, meg semmi ilyesmi nincs. Reggel mértem a hőmet, és elég alacsony volt. :(

Nektek??

2011. júl. 6. 14:59
 18/50 anonim ***** válasza:

Első vagyok:

Nekem az egészben most pont az a furcsa, hogy semmi olyat nem érzek, hogy holnap meg akarna jönni a mensi, már pedig legkésőbb holnap meg kéne neki jönnie, nem szokott késni. Attól tartok, hogy jól meglep majd, mire felébredek. Szóval nekem furcsa ez a "semmit nem érzek" érzés. Én se érzek szurkálásokat. Most a napokban volt hogy itt-ott egy pár kis szurka, de ennyi, semmiség volt. Viszont nálam is lehet bebeszélt tünet az, hogy farkas étvágyam van: Épp most ettem meg egy nagy tányér sajtos-tejfölös-húsos makarónit, de még mindig olyan éhes vagyok, mintha nem is ettem volna semmit...

Én csak akkor tesztelnék, ha holnap nem jönne meg, akkor pénteken ellőnék egy tesztet a reggeli vizeletből. Jajj, de nagyon félek, hogy most is csalódás lesz! :( Annyira hozzászoktam már ehhez, hogy nem is hiszem, hogy nekem sikerülhet a babuci.

2011. júl. 6. 15:12
 19/50 anonim ***** válasza:

Első vagyok újra:

Másodiknak üzenem, hogy ne kenődj még el, tényleg túl korai volt a tesztelés! Én ezért sem tesztelek korábban mert nem akarok feleslegesen csalódni, pedig már 14 napja szép magas a hőm. 1 nap késés után viszont ellövök 1 tesztet és még akkor sem kell elkeseredni ha negatív, sokáig mutathat negatívat miközben terhes a nő!

2011. júl. 6. 15:16
 20/50 anonim ***** válasza:
Második vagyok: köszi, kedvesek vagytok hogy bíztattok :) Szedtem Clostyt ebben a hónapban, és az uh alapján volt két nagyobbacska tüszőm, ami jó eséllyel megrepedhetett. Ezért most nagyon izgalmas, hogy sikerült-e. Már van egy 18 hós kislányom, neki szeretnénk kistesót! Szorítok Nektek is hogy sikerüljön!
2011. júl. 6. 19:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!