Van aki szombatra (9. ) nem várja?
kedves első! remélem ez a hónap sikeres lesz számotokra, vagy ha nem akkor a következő már tényleg. Mi is már 8 hónapja próbálkozunk. Annyira rossz, hogy van akinek megadatik pikk-pakk, meg ahol nem kell, aki meg igazán szeretne annak nem akar sikerülni. Remélem sikerül mindenkinek ez a hónap. :)
harmadik voltam
kedves második még bármi lehet, korai volt még a teszt, van akinek pár nap késésnél sem mutat semmit.
Addig van remény, amíg nem jön meg.
harmadik voltam
amúgy van valakinél valamilyen tünet? nálam semmi
harmadik voltam ismét
Nekem szerintem "bebeszélt" tüneteim vannak. Állandóan ennék, szédülök, és melleim leszakadnak. De a hasam nem szúrkál, meg semmi ilyesmi nincs. Reggel mértem a hőmet, és elég alacsony volt. :(
Nektek??
Első vagyok:
Nekem az egészben most pont az a furcsa, hogy semmi olyat nem érzek, hogy holnap meg akarna jönni a mensi, már pedig legkésőbb holnap meg kéne neki jönnie, nem szokott késni. Attól tartok, hogy jól meglep majd, mire felébredek. Szóval nekem furcsa ez a "semmit nem érzek" érzés. Én se érzek szurkálásokat. Most a napokban volt hogy itt-ott egy pár kis szurka, de ennyi, semmiség volt. Viszont nálam is lehet bebeszélt tünet az, hogy farkas étvágyam van: Épp most ettem meg egy nagy tányér sajtos-tejfölös-húsos makarónit, de még mindig olyan éhes vagyok, mintha nem is ettem volna semmit...
Én csak akkor tesztelnék, ha holnap nem jönne meg, akkor pénteken ellőnék egy tesztet a reggeli vizeletből. Jajj, de nagyon félek, hogy most is csalódás lesz! :( Annyira hozzászoktam már ehhez, hogy nem is hiszem, hogy nekem sikerülhet a babuci.
Első vagyok újra:
Másodiknak üzenem, hogy ne kenődj még el, tényleg túl korai volt a tesztelés! Én ezért sem tesztelek korábban mert nem akarok feleslegesen csalódni, pedig már 14 napja szép magas a hőm. 1 nap késés után viszont ellövök 1 tesztet és még akkor sem kell elkeseredni ha negatív, sokáig mutathat negatívat miközben terhes a nő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!