Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja péntekre, vagy...

Ki nem várja péntekre, vagy szombatra?

Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 07:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

szia!

én mult hét péntekre nem vártam, eddig szerencsére nem is jött, de csak holnap fogok tesztelni ha addig nem jön meg...

sok szerencsét mindenkinek!!

2010. febr. 11. 07:53
 2/14 anonim ***** válasza:
Szia! Én vasárnapra nem várom, majd kiderül.
2010. febr. 11. 08:02
 3/14 anonim ***** válasza:
Szintén addigra nem várom.
2010. febr. 11. 08:29
 4/14 A kérdező kommentje:

Akkor hajrá csajok!!!

Elsö, légyszi majd holnap ird meg a teszt eredményét. Hogy birtad ki ilyen sokáig, hogy ne tesztelj???

Ti éreztek valamit??? Én semmit+ igyekszem nem bebeszélni magamnak a tüneteket!!!

2010. febr. 11. 09:21
 5/14 anonim ***** válasza:
08.02-es vagyok, a ég világon semmi tünetem sincs, eddig minden hónapban produkáltam valamilyen tünetet, s azonnal elkezdtem reménykedni, hogy tuti baba van a dologban. Most is nagyon szeretném, ha sikerülne, de most nem jönnek a beképzelt tünetek sem.-)
2010. febr. 11. 09:46
 6/14 anonim ***** válasza:

Én mára nem vártam. Reggel csináltam egy 10-es érzékenységű tesztet és hát nem vagyok benne biztos hogy pozitív volt. Nagyon-nagyon halvány volt, vagy ott sem volt a második csík... Ki tudja a mai zaklatott világban:))

Két nap múlva újra tesztelek, persze ha addig nem jön meg.

2010. febr. 11. 10:07
 7/14 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Èn is holnapra nem várom,tünetem semmi.

2010. febr. 11. 10:50
 8/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én hétföre nem vártam és nem is jött.:)Én majd csak jövö hét vége felé tesztelek,remélem kibirom addig.:))

2010. febr. 11. 10:51
 9/14 anonim ***** válasza:

3.lennék:

Fáradtnak érzem magam, kissé erőtlennek, olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni, de egyelőre hála Istennek semmi.

Tegnap csináltam két tesztet: a patikai halvány pozitív délután, a "bevásárlóközpontos" este 9-kor negatív.

Szurkolok mindenkinek!! Sok-sok +at! :)

2010. febr. 11. 11:20
 10/14 anonim ***** válasza:

sziasztok első vagyok...

azért várok holnapig, mert akkor leszek a 37. napon és eddig az volt a legtöbb késés. általában 30-31-32 naposak a ciklusaim, de már volt párszor, hogy megviccelt a természet, és kihúzódott már 37 napra is. és már minden tünetet produkáltam, már azon agyaltam, hogy amikor meglátom a két csíkot kinek szólok először meg ilyenek, de már előtte több mint két héttel, mert már p.é után fájt a cicim és le akart szakadni, még a nemvárt napja előtt hánytam, szédültem ilyenek. szóval tuti biztos voltam benne, de mégsem...:(

most viszont hétfőn reggel azt hittem hogy megjött mert éreztem a hasam és mégsem, és akkor kaptam észbe, hogy hééé várjunk már a hétvégén kellett volna jönnie... ebben a hónapban kemény egyszer voltunk teljes mértékben együtt. és így majd egy hetes késés után kezdett el tegnap fájni a cicim. csak most azt nem tudom, hogy azért meg meg fog jönni, vagy azért mert baba van bent:D

idegeskedni nem idegeskedek rajta, most jutottam el odáig, ha terhes vagyok, akkor még hétvégén is az leszek, ha meg nem akkor meg minek fájdítsam a szívem újabb negatív teszttel...

olvastam vagytok még páran "kétségek" között, mindenkinek nagyon szurkolok!!

2010. febr. 11. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!