Ki nem várja péntekre, vagy szombatra?
szia!
én mult hét péntekre nem vártam, eddig szerencsére nem is jött, de csak holnap fogok tesztelni ha addig nem jön meg...
sok szerencsét mindenkinek!!
Akkor hajrá csajok!!!
Elsö, légyszi majd holnap ird meg a teszt eredményét. Hogy birtad ki ilyen sokáig, hogy ne tesztelj???
Ti éreztek valamit??? Én semmit+ igyekszem nem bebeszélni magamnak a tüneteket!!!
Én mára nem vártam. Reggel csináltam egy 10-es érzékenységű tesztet és hát nem vagyok benne biztos hogy pozitív volt. Nagyon-nagyon halvány volt, vagy ott sem volt a második csík... Ki tudja a mai zaklatott világban:))
Két nap múlva újra tesztelek, persze ha addig nem jön meg.
Sziasztok.
Èn is holnapra nem várom,tünetem semmi.
Szia!
Én hétföre nem vártam és nem is jött.:)Én majd csak jövö hét vége felé tesztelek,remélem kibirom addig.:))
3.lennék:
Fáradtnak érzem magam, kissé erőtlennek, olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni, de egyelőre hála Istennek semmi.
Tegnap csináltam két tesztet: a patikai halvány pozitív délután, a "bevásárlóközpontos" este 9-kor negatív.
Szurkolok mindenkinek!! Sok-sok +at! :)
sziasztok első vagyok...
azért várok holnapig, mert akkor leszek a 37. napon és eddig az volt a legtöbb késés. általában 30-31-32 naposak a ciklusaim, de már volt párszor, hogy megviccelt a természet, és kihúzódott már 37 napra is. és már minden tünetet produkáltam, már azon agyaltam, hogy amikor meglátom a két csíkot kinek szólok először meg ilyenek, de már előtte több mint két héttel, mert már p.é után fájt a cicim és le akart szakadni, még a nemvárt napja előtt hánytam, szédültem ilyenek. szóval tuti biztos voltam benne, de mégsem...:(
most viszont hétfőn reggel azt hittem hogy megjött mert éreztem a hasam és mégsem, és akkor kaptam észbe, hogy hééé várjunk már a hétvégén kellett volna jönnie... ebben a hónapban kemény egyszer voltunk teljes mértékben együtt. és így majd egy hetes késés után kezdett el tegnap fájni a cicim. csak most azt nem tudom, hogy azért meg meg fog jönni, vagy azért mert baba van bent:D
idegeskedni nem idegeskedek rajta, most jutottam el odáig, ha terhes vagyok, akkor még hétvégén is az leszek, ha meg nem akkor meg minek fájdítsam a szívem újabb negatív teszttel...
olvastam vagytok még páran "kétségek" között, mindenkinek nagyon szurkolok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!