Péntek szombatra nem vártam nem is jött. Kb 2 napja kis barnás foltok vannak a betéten, de folyásom nincs. Vagyis olyan érzésem van mintha megakarna jönni. Érdekes, hogy a köldökömnél szurkál, vagy néha fáj a hasam. Mensi vagy baba?
Figyelt kérdés
2009. júl. 1. 12:37
2/10 A kérdező kommentje:
Szia!Tesztet 26.-án csináltam,de negatív lett:(Lehet,hogy még korai volt esetleg?
2009. júl. 1. 12:41
3/10 anonim válasza:
első vagyok
Én a helyedben csinálnék egy másikat!
Majd írd meg mi lett!!:)
4/10 anonim válasza:
Pont ugyanez volt nekem is. Most 3 hónapos a babám. Idekint:)))
5/10 anonim válasza:
én is tesztelnék, akár már napközben is, és utána beszélnék a dokimmal!
drukk, hogy baba legyen! :)
6/10 A kérdező kommentje:
Oké!Gondoltam hétvége felé csinálok másikat.A másik dolog,hogy a jobb mellem jobban fáj mint a bal,olyan hónalj tájék felé.Lehet ez esetleg baba "tünet?"
2009. júl. 1. 12:45
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a drukkokat.Gratulálok a babához,és jó egézséget kívánok nektek!
2009. júl. 1. 12:50
8/10 A kérdező kommentje:
Milyen az a két szarvú méh?Tudja valaki?Nekem ugyanis ilyen van.
2009. júl. 1. 13:02
9/10 anonim válasza:
A kétszarvú méh az az hogy a méhet két részre van osztva. Azt hiszem. De attól lehetsz simán terhes.
10/10 anonim válasza:
Szia!
Egy tesztet tényleg mindenképpen megér. :)
Nekem is a melleim külső oldalai fájtak, ebből gondoltam, hogy összejött a babó, és kb. 7 nap múlva már pozit is teszteltem. Sajna nem tudott beágyazódni, úgyhogy időközben el is ment. :(
De most ugyanezt érzem, a melleim külső oldalai fájnak, nagyon reménykedem, hogy összejött, és minden rendben lesz.
Szorítok Neked is, hogy sikerüljön a Babóóó!!!! :)
Majd írd meg, hogy mi lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!