Van aki szombatra (9. ) nem várja?
Szia
Én Csütörtökre nem várom, de én már feladtam a reményt, mert néha rózsaszín a wc papír törlésnél. Mindig csak reggel ébredésnél van ez 1-szer. 3 napja van így. Szerintem holnap vagy csütörtökön meg fog jönni.
Hőm az még fent van. Én már most úgy érzem, nekem soha nem lesz kisbabám, mert már lassan 2 éve nem sikerül. :(
én elvileg szombatra nem várom, de nagyon nagy a gyanúm, hogy olyan pechem volt, hogy ebben a ciklusban nem volt peteérésem. (ráadásul olyan rossz ciklust fogtam ki, hogy szinte egész idő alatt fájt valamelyik fogam, már teljesen kivagyok, sokan azt mondják ezért sem esem teherbe mert be van gyulladva a fogam, először a bölcsesség fogam döntött úgy, hogy ő most jön, s végül nem bújt ki, most meg a másik oldalon egy rossz fogam adta meg magát, azt meg nagyon félek kihúzatni, mert teljesen letört és nem tudom egyáltalán ki tudják-e szedni) Nagyon kíváncsi leszek, hogy mikor jön meg. A hőm is teljesen ingadozott, ebből is gondolom (bár most nem mértem végig)
Bocsi, hogy hosszú lett.
Csajok ne legyetek már ennyire negatívak!!!
1. máskor is szokott ilyen rózsaszín folyásod lenni menszi előtt? Lehet, hogy ez most valami jel!!!
3. a bölcsesség fogam nekem is most nő, és be is van gyulladva. Ez lehet hátrány? Erről még így nem hallottam!
Majd írjátok meg, hogy mi van Veletek! Nagyon drukkolok mindenkinek! :)
Első vagyok:
Igen mostanában így jön meg a mensi, hogy előtte napokban van egy kis rózsaszín pecsét wc papíron. Most is ez a helyzet és ezért adtam fel a reményt. :(
harmadik vagyok.
mi a hétvégén voltunk nyaralni (már amennyire 3 napot annak lehet nevezni :) ) és felettünk szállt el egy gólya, remélem meglesz az eredménye :)
Első vagyok:
Én 27 éves vagyok, a férjem pedig 28. Nem egészen 2 éve próbálkozunk, de novemberben lesz majd, hogy 2 éve már.
Dokinál voltam, megnézett UH-n és volt pém, a görbéket is vittem és az alapján is minden rendben van. A mensim is rendszeres.
Ha úgy hozza a sors, akkor lesz babánk valamikor, ha meg nem, akkor nem, nem fogok ezen rágódni, mert attól nem lesz jobb.
Egyébként még nem jött meg a mensim, de legkésőbb holnapra meg kell neki jönnie. Holnapra ki fog derülni mi a helyzet velem. Mivel csökkent a mellfájdalmam, így már nem reménykedem. Drukkolok mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!