Van aki szombatra (9. ) nem várja?
Én vagyok az, aki mára, azaz csütörtökre nem várta. Nekem csak egy kis pecsételő vérzésem volt mai napon, igaz, hogy piros, de ez minden volt, csak nem mensi, csakis wc papíron látszódott néha-néha. Úgyhogy én holnap reggel lövök egy tesztet, ha negatív, akkor felfogom úgy, hogy most ez volt a mensim...
Nektek továbbra is drukkolok, akik még mensi előtt járnak!
sziasztok!
mindenkinek megy a drukk. Kíváncsian fogom várni a reggeli teszt eredményt, aki tesztel. Nálam semmi változás, se tünet se semmi. Elvileg szombaton kellene megjönni, de szerintem vagy nem volt peteérésem ebbe a hónapba (szombaton kiderül) vagy ha volt biztos, hogy min. 5 nappal később, így én legkorábban csak 15-én tesztelek. Remélem nem fog megjönni.
harmadik voltam
Sziasztok!
Második vagyok. Sajnos ma reggel megjött. Természetesen tesztelés után! :( Azért drukkolok Nektek továbbra is. Nekem meg új hónap, új remények....
sajnálom kedves második.
én meg nagyon szarul vagyok. Éjszaka alig tudtam aludni állandóan hányingerem volt, most reggel már b6-ot is be kellett vegyek, remélem hatni fog. Lehet elrontottam a gyomrom, vagy összeszedtem valami vírust. Vagy szerintetek a homeopátiás golyó okozhat ilyen mellékhatást? (foggyulladásra vettem tegnap a patikában és vettem be belőle kétszer)
harmadik voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!