Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek 18 évesen korai...

Szerintetek 18 évesen korai egy baba?

Figyelt kérdés
2011. jún. 16. 08:56
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Szia!Mikor megláttam a kérdésedet,azt hittem becsúszott egy baba,és már bennem volt a válasz hogy el ne vetesd!De látom hogy csak terveznétek...Szerintem várjatok vele..Én ha a helyedben lennék akkor azért várnék 4. félévig a próbálkozással..És azt még lehet tudni hogy mióta vagytok együtt?És mióta vagytok egy háztartásban?

S.

2011. jún. 20. 13:10
 32/33 anonim ***** válasza:
Legalább a gimit fejezd be ... Miért akarod pont az utolsó évedet így "megterhelni" ha nem muszáj? Hidd el, baba mellett nem olyan könnyű háztartást vezetni, tanulni ... stb. még akkor sem ha van segítséged! Ráadásul Tőle is elveszed azt az időt, amit az érettségire való felkészülésre fordítasz. Várjátok még meg ezt az évet és utána szerintem már jöhet a baba, nem maradtok le semmiről! Hidd el, csak jó szándékból tanácsolom ezt! Az meg már régen nem jelent jót, ha a párod ennyire tart a szülei véleményétől. Akkor Ő ott nem teljesen biztos a dologban, addig pedig mindenképp várni kellene még! Hallgass azokra akik már tapasztalták is azt, hogy milyen az amikor az ember már édesanya és van egy csomó más dolga is mellette! :-)
2011. jún. 20. 16:10
 33/33 anonim ***** válasza:

Szerintem te már eldöntötted magadban, hogy 18évesen gyereket fogsz vállalni és a mi véleményünk már nem számit!

Remélem a legjobbakat, sok sikert :)

2011. jún. 21. 17:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!