30-32 évesen nehezebb teherbe esni, mint fiatalabb korban? Már 8 hónapja nem jön össze. Első baba lenne, de már kezdek nagyon türelmetlen lenni.
Elsősorban nyugodj meg. Ha nincs semmilyen orvosi, biológiai akadálya akkor sikerülni fog. Csak egyet nem szabad ezen stresszelni.
Nekem a második fogant és született 32 évesen.:) Közben államvizsgáztam, lakást vásároltunk, költöztünk. S ezen stresszes körülmények ellenére gyorsan fogant.
Tehát ha nem nézed állandóan,hogy ugyan most sikerült-e könnyebb.
Sok boldogságot az anyasághoz.
Szia én 33 vagyok első próbára összejött.
Fej a fejjel...Neked is hamarosan összejön!Sok sikert és mihamarabbi babásodást!Nem az évektől függ sztem...
4+2 hetes kismama
Szia! Én 36 évesen szültem az első babámat!
1992-ben, 20 évesen volt egy spontán vetélésem, a 26 héten ment el a kicsim. AZóta eltelt 16 év. Ezalatt voltam férjnél, de a házasságom (Nem a baba miatt) nem úgy alakult, ahogy akartam, volt élettársi kapcsim is, ahol a doki mindkettőnknél mindent rendben talált és mégsem lettem újra terhes. Már le is tettem arról, hogy valaha is anya leszek.
Úgy kisérleteztek rajtam, mint a Kedves első válaszolóval, de semmi eredménye nem volt. Őszinte legyek: Meguntam és láttam, hogy a dokim sen tud mit tenni, már nem az anyaságon járt a gondolatom.
2006-ban összejöttem egy másik emberrel, akivel kb 4 hónap alatt összejött a baba. Amikor már 2 hónapja nem jött meg elmentem az orvosomhoz, aki azt mondta, hogy "Itt baba van!". Nem hittem neki, és viccesen azt mondtam, hogy akkor most ultrahangozza az én pocakom.
Igen! A kislányom megszületett, időben, rendes súllyal, magassággal, teljesen egészséges!
Most már 15 hónapos, a dokinéni csak a kötelező védőoltáson látta, mert még hőemelkedése sem volt. Életrevaló!
Egyáltalán nem bánom, hogy 20 évesen nem lettem anya! MOst annyira jólérzem magam a bőrőmben, és mindeünk meg van. Nem kell aggódni semmiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!