Ha nagyon türelmetlen vagyok, ideges és feszült, hogy már megint nem sikerült a baba, akkor így nem is fog?
Figyelt kérdés
Kérem írjon, akinek így is sikerült, bár már nem is reménykedett!2008. márc. 18. 19:10
1/4 anonim válasza:
de hogy nem fog. bisztosan sikerülni fog. na aggodj sok babus megvárakoztassa a szüleit. de ha majd sikerül akkor nagyobb öröm lessz hisz sokat vártál rá. hidd el nagyobb öröm lesz neked,mint annak akinek rögtön összejött. és mikor karodban tartod,aztmondod megérte. sok sikert. mi is már 1 éve várjuk.
2/4 anonim válasza:
Írták már ezen az oldalon is, hogy sokadszorra nem sikerült, totál depis lett a hölgy, azt gondolta, neki már nem is lehet gyermeke, feladta, és akkor a következő hónapban már nem jött meg neki! Szóval, van ellenpélda! Fel a fejjel!
3/4 anonim válasza:
Csak megnyugtatni tudlak, én is így voltam. Mi 9 hónapig próbálkoztunk (persze tudom, hogy mások ennél hosszabb ideig is, de azért pár negatív tesztet tartottam már a kezemben). Tudom mi az, hónapról hónapra csalódni. Szóval már én is ideges és feszült voltam, és sokan mondták, hogy ne akarjam ennyire, mert emiatt nem fog összejönni, azt mondták, higyjem el, majd akkor sikerül, ha "leteszünk róla". Hát én nem tettem le, és a 10 hónapban sikerült, pedig akkor is ugyanolyan feszülten vártuk, mint az előzőekben. Úgyhogy csak kitartást tudok kívánni, meglátod, hamarosan megtalál benneteket a ti babátok! Sok sikert!
4/4 anonim válasza:
Szia porobáld magad megnyugtatni,tudom hogy nagyon nehéz de sikerülni fog és a baba is össze fog jönni.Nálunk is nehezen jött össze és sajnos nem sokáig örülhettünk mert 5 hetessen elvetéltem és most újra várnunk kell és kezdödik elörröl minden. probálj hozzá állni pozítívan jönni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!